OSM Taktikleri
-
@Arda-Öksüz Tamamdır abi stil ve tempo yu kaç aralıgı yapayım. birde ofsayt hayır uygun mudur
-
@Arda-Öksüz Ofsayt kapalı kalsın
-
@babuşthekıro Çok sağolun ilginiz için
-
@Arda-Öksüz diğerleri de ona yakın olabilir
-
@mrtgll33 Çok merak ediyorum, baskıyı neye göre ayarlamalıyız ? Düşüncemle baskıyı full yapınca daha iyi sonuç alırım diyordum fakat Rakibe Yakın Oyna ile son 4 maçımda yaklaşık 25 gol attım. Bazen de düşük sonuçlar alıyorum
-
Arkadaşlar defansım çok sağlam ligdeki en iyi 4 defans bende diyebilirim beşiktaşım 3 3 2 2 iyi gider mi sizce
-
En yakın rakibime averajda 2 kat fark atmışım. Ligden ve Kupadan şüphem yok ama rekabet olmalı biraz
-
Maalesef 2-0 Kaybettim yine yendi adam yapcak bişey yok sagolun
-
@babuşthekıro kardeşim her taktiginin kendisine uyan sistemi var Sanirim murat abi ne der bilemem ama ben kanatları kullan oynadığım zaman baskıyı tam saha baskı(80-82) yapıyorum,pas ta ise rakibe yakın oyna(77-78) ile oynuyorum sonuçlarım aşağı yukarı seninki gibi oluyor günlük futbolcu formuna bağlı olabilir gibi
-
@babuşthekıro man.united taktik nasıl cevap ver misin?
-
@520YASİN-GÜNERHAN520 Kardeşim Man.U zaten geniş bir kadrosu var. Rahatlıkla 4-3-3 oynayabilirsin de rakibine göre değiştirmen gerekir. 4-3-3B uygundur ki ben böyle kullanıyorum.
-
@babuşthekıro Takımdaki oyunculara ve rakip oyunculara göre ayarlanabilir mesela
-
@Arda-Öksüz Kazanmanı isterdim, sağlık olsun
-
![alt text(http://i.hizliresim.com/ldkmVg.png) arkadaşlar kadrom bu beşiktaşım hangi taktiği önerirsiniz ben 3 3 2 2 oynuyorum iyi midir
-
Sağolun yanıtlarınız için.
-
Merhaba. Ben son zamanlarda 4-5-1 Kaleyi görünce vur ile gayet iyi işler çıkarıyorum. Ama defansif bir taktikle oynuyorum ve kadromu bayağı güçlendirip ligin üzerinde bir takım yaratınca ofansif açıdan yetersiz kalmasından korkuyorum. 4-3-3 Kanatları kullan tarzı bir taktiğe mi geçeyim yoksa 4-5-1 Kaleyi görünce v
-
@The-ArdaE02 kadronu iyi bir seviyeye getirdikten sonra 433 gec bence
-
benle hemen hemen aynı güçte rakibe karşı deplasmandayım mutlaka yenmem lazım 442b paslaşarak oynuyo lütfen yardım