OSM Taktikleri
- 
451 kgv ye karşı ne çıkılır 
- 
451 kgv ye karşı ne çıkılır @Guerlain1903 4231 KGV 
- 
@Guerlain1903 4231 KGV @babuşthekıro sağolasın 
- 
451 kgv ye karşı ne çıkılır @Guerlain1903 çok üstünsen 3-5-2yle bile yenersin 
- 
@Guerlain1903 çok üstünsen 3-5-2yle bile yenersin @babuşthekıro yok değilim ama maç benim evde 
- 
Torino yürek yemiş...  
- 
Beyler Isvicreden Sion takımını aldım kadro pek iyi değil ama login başı kadroyu gelistiriyorum 
 Hangi taktikler Sion takımına iyi gider (Ayrıntılı taktik olursa sevinirim)
- 
Beyler Isvicreden Sion takımını aldım kadro pek iyi değil ama login başı kadroyu gelistiriyorum 
 Hangi taktikler Sion takımına iyi gider (Ayrıntılı taktik olursa sevinirim)@TheKing-38 451KGV 35-55 arası 
- 
@TheKing-38 451KGV 35-55 arası @mrtgll33 Abi Diğer Taktikler Herkes mevkisindemi kalsın alan savunmasımi olsun ofsayt kapalı mı olsun bunları nasıl yapayım 
- 
Torino yürek yemiş...  @babuşthekıro ben burda daha çok juveye şaşırdım 
- 
@mrtgll33 Abi Diğer Taktikler Herkes mevkisindemi kalsın alan savunmasımi olsun ofsayt kapalı mı olsun bunları nasıl yapayım @TheKing-38 herkes sabit, alan savunması. Ofsayt kapalı 
- 
@babuşthekıro ben burda daha çok juveye şaşırdım @Bilocan-Bingul Aynen Juvenin Öyle Geride Kalması Ilginc Belkide Çoklu Hesap Vardır isin içinde 
- 
@TheKing-38 herkes sabit, alan savunması. Ofsayt kapalı @mrtgll33 abi 433 KK kadro gücü nasıl olduğunda oynamalıyım herkes 85 ve üstü olursa mı 433 KK oynayim