OSM Taktikleri
-
4-5-1 taktiğine karşı kesinlikle 4-2-3-1 çıkmalısın bu benim şahsi görüşüm..
-
Ligde 16. haftadayız lig 4.süyüm ve 1. fenerbahçe ile maçım var 4-3-3A Paslaşarak ofsayt takiği açık oynuyor ve kadrosu benim 2 buçuk katım bundan önce bir maç daha yapmıştık ve şans eseri 1-0 kaybetmiştim bunu nasıl kazanırım? şans eseri dediğim onun sahasında %23 benim sahamda %27 oyun vardı Beyler cevap verirseniz çok sevinirim.
-
@OMEROZCAN32 büyük ihtimal alacağı için 5 li defans yapmanı tavsiye ederim ve kontro atak yap ve taktik değerlerini üçünü de 79 yap . bol şans
-
@babuşthekıro usta kadron baya düşük ise 5 li defans yapmanı tavsiye ederim ve kontra atak kullan. bol şans...
-
4-4-2 ile 2-0 kaybettim
-
Chelsea kariyerimde yarın lider Arsenalla maçım var. Aramızda 5 puan var ve averajımız eşit. Kendisinin kadrosu benimkinden 10 milyon civarında değerli ve beklerinin ve kanatlarının listede olmasıyla anladığım kadarıyla 4-3-3 B oynuyor. Son maçını zar zor kazanmış anladığım kadarıyla form durumu düşüktür. Ben 4-5-1 çıkıyım diyorum çok agresif paslaşarak ofansif oynayım diyorum bu maç önemli alır mıyım
-
@babuşthekıro hakeme dikkat et kırmızı ise sert yapma
-
4-3-3 A Kontra oynayan bir takıma karşı ne oynamalıyım?Kadrosu benimkinin 1 tık üstünde ve kesin galibiyrt almam gerek
-
4-5-1 kontra atak alan savunması hakeme göre agrwsif çok agresif sadece atak forveti destekle geride kal yap 1 tık dediğin birkaç milyonsa denemedim ama hem türk hem yabancı forumlarla 4-3-3'e karşı iyi olduğu söyleniyor
-
@babuşthekıro Taş çatlasa 10-20 M fazladır.Yani kadrolarımız yakın birbirine.Ayrıca teşekkürler
-
4-2-3-1 e karşı 3-5-2 her zaman etkilidir
-
Antrenman kampı basmış rakibime karşı deplasmandan nasıl puan çıkarabilirim? Acil cevap gelirse güzel olur.
-
4-4-2 B karşı hangi taktik görev görür ? 4-1-2-1-2 ile aynı bi nitekim.. Bu 2010 Inter'i başarıya taşıyanta taktikti
-
352 kontra mı oynamalıyız
-
@manhay adam adama oynayacağın maçlar bana kalırsa mutlak beraberlik maçları için geçerli.. Adam adama oynayarak takımın pas yapamaz, kesinlikle oynama derim ben.. Genel her maç için alan savunması yap, çağımız futbolundada adam adama anlayışı bitti gibi bir şey zaten..
-
Arkadaşlar özellikle 4-4-2 b (4-1-2-1-2) ve 4-3-3 A veya B'in karşıt taktiklerini bilen var mı ?
-
@Vedi-Kerem 4-4-2 ve 4-3-3A en bilinen pas dizilişlerindendir. Bu taktiklerin karşıtları ortasahada rakipten çok oynamakta geçer ki bu dizilişler 3-5-2, 4-5-1 veya rakipten güçlüysen 4-2-3-1 oynayabilirsin. Ben 4-4-2'ye karşı (Beşiktaş) kendim de Trabzonsporum 4-3-3B ile çıkıp 5-0 yendim.
-
@Vedi-Kerem Önemli bir maçınsa riske atma derim 3-5-2 veya 4-5-1 oyna bunun gibi az sayılı forvetlerde zaten tek forvet oynayacağın için biriktirdiğin parayla çok daha iyi bir forvetin alabilirsin. Diyelim ki iyi bir forvetin var kaleyi görünce vur oynamalısın.