OSM Taktikleri
-
@SütlüPizza aynı 433KK en randıman verendir
-
@SütlüPizza ben 2 sezon man u kullandım bir sezon 4 5 1 kg vur ile şampıyon oldum ama orta sahaların saglamsa işe yarıyor diger sezonda 2.oldum kanatları kullan yaptım ama sadece 2 yenilgi aldım onlarıda ilk hafta man utd ye451 ve 433 iyi gidiyor.
-
sagol kardeş akşam alırım man.ciyt yi ilk hafta manu ile mi yapıoduk
-
@SütlüPizza evet ben aldıgımda ilk hafta city ile 4.hafta tothnamla karşılaştım
-
@SütlüPizza 433 a dengeli milanda işe yararmı acaba senin taktigi şuan bende yaptım akşam sonuç ne olacak bakalım
-
Gs de Karabuku -7-0 yendim Antalyayı -4-0 yendim (antalya kamp yaptı bende yaptım) Sende Yenersin Kanatların iyiyse
-
@SütlüPizza orta sahalarım pek işe yarıyor gibi gözükmüyor ilk defa milanı aldım forvetlerim fena degil bacca ve morata var onlar iyi ancak orta saham garip bir şekilde her maç 6 oynuyor
-
@SütlüPizza yaptım bakalım inşallah işe yarar dün 4 3 3 b kullandım evimde napoliyi 2 1 yendim ancak o oynamış kırmızı yemiş öyle yenmişim kanatları kullan yapmıştım
-
@Nickyyss Sen Burdaki Gibi Yap gerisine karışma
-
@SütlüPizza tmm kardeşim sagolasn akşam yazarım sana sonucu
-
Tamam Kardeş Bekliyorum Buraya yazmana gerek yok oyundanda yazabilrisn ben ekleyim seni
-
Gençler Bu sanslı sutu açmak için bi taktik varmı ?
-
@SütlüPizza Adı üstünde şanslı şut
-
Arkadaşlar Merhabalar. Akşam Twente ile maçım var adam 2. Taktiği 442B Paslı - Adam Adama -Ofsayt yok - Agresif oynuyor kadro değeri 75 M benimkisi ise 73 M hemen hemen eşitiz. Nasıl bir taktikle oynamalıyım detaylı yazarsanız sevinirim