OSM Taktikleri
-
Abi Tottenham ı aldım 433 A KK oynamayı düşünüyorum
Herkes sabit ofsayt açık 78-79-79 oynamayı düşünüyorum sizce iyimi eksikler varsa ne yapmalıyım ? -
@TheKing-38 taktik iyi, kadroyu 433 e göre dizayn et. Güçlü takımlara pres tempo vs düşür biraz
-
@mrtgll33 ne kadar düşürüyüm abi
-
@TheKing-38 55-65 arasına kadar
-
@mrtgll33 OK abi inş şampiyon olurum kadroyu komple kaşiften dizecem zaten en az herkesi 95-105 arası yapmayı hedefliyorum
-
@TheKing-38 Harika, kaşif ile düzenli devam et
-
Merhaba arkadaşlar ben 433 b kullanıyorum rakibim chealse ilk maçta 442 kullanmıştı arkadaş 5 0 yenmiştim şimdi rövanş maçına oda 4 3 3b kanatları kullan alan savunma ofside kapalı oynuyor diziliş ve talimat ne önerirsiniz takım güçleri hemen hemen eşit @mrtgll33
-
@DenizSahil kadro kalitesi nasıl?
-
Eşit güçlerde sayılırız
-
Merhaba arkadaşlar atletico madrid aldım yeni lig başlıcak 4 gün içinde taktik nasıl olmalı atletico da varmı atletico alıp şampiyon yapan
-
@memo123123123 433KK ye göre dizmelisin takımı
-
Teşekkürler peki detaya girebilirmisin çizgi taktikleri baskı stil tempo falan söyleyebilme şansın varmı ?
-
Hocam tekrar merhaba yine geldim yarın Liverpool la macım var ben Chelsea yim değerim 800 milyon Liverpool da 1.2 milyar genelde 433 oynuyor ya da 442.Mac evimde ben 433 mu çıkmalıyım yoksa 4231 mi bir de kamp basmayı düşünüyorum çünkü yenersem liderim
-
@sukruciger kamp varsa korkma 433 gir
-
Antreman Kampının Önemi Çokmu ? İtalya ligindeyım ınter mılanı yonetıyorum roma antreman kampı atarak 4-0 yendi 1 gol bile atamadım benım taktık 4-3-3 A kk onun 4-3-3 B pas oyunuydu
-
@FENERBAHÇE-sK-1907-DZ evet antrenman kampının etkisi baya fazla olur üstüne ev sahibiyse işin baya zor olur ama ona karşılık verebilirsin ama tabi kadro kalitesi de farkeder bunun yani rakibinin kadrosu güçsüz diyelim senin takımın onun 2-3 katı falan güçte ozaman belki yenebilirsin
-
@mrtgll33 @F-S-M-0-13
4-2-3-1 kontra atak ofsayt taktiği evet alan markajı taktiğine karşı ne oynıyım -
@efessafak67 4 3 3 ya da 3 4 3 ,kanatları kullan 3 lü defansla cikarsan ofsayt tuzağı evet diğerinde ofsayt tuzağı yapma
-
Arkadaşlar bu takıma neler önerirsiniz
Ayrıntılı taktik olursa sevinirim