OSM Taktikleri
-
@Sosyokrat rakip 2-3 ligdir birlikte oynadığım arkadaş.şu ana kadar hiç transfer yapamadı ne aldı ne sattı bu daha ilk maç zatne.rakibin taktiği büyük ihtimalde 433a paslı oyun olucak sanırım ona göre birşey söylermisiniz deplasmandayım
-
@RızaÇalımbay931 433A KK oynayabilirsin ama bakalım Oguz ne düşünecek
-
@RızaÇalımbay931 valla 433 olur, olmaz değil ama işini sağlama almak istersen 4231 kgv derim
-
@mrtgll33 aynen abi bencede tehlike takım benim oynadığım liglerde şansıma mı nedir bilmem ama city karşıma hep güçlü gelir
-
@Bilocan-Bingul oyunda city kadrosu daha iyi bencede
-
@mrtgll33 aynen abi zaten oyunda baktım değer bakımından city oyunun real ve bayernden sonraki en değerli 3.takımıydı sonrada barcelona united falan geliyordu
-
@Bilocan-Bingul ben 10 günde 700M yaptım city kadro değerini yani kadro müsait
-
@mrtgll33 aynen abi benimde en değerli takımım citydi değeri 1.300m falandı genç oyuncularıda var elverişli bir takım sadece kaleye hafif takviyeler sonra ver antrenmanı hepsine
-
433a KK da içerde ve dısarda stil ve tempo aralıkları sizce hangi degerler arasında olmalıdır sayın mrtgll ve sosyokrat bey @Sosyokrat @mrtgll33
-
Öncelikle merhabalar hocam bugun ic sahada crystal palace ile oynuyorum kadro değerim 150m daha fazla adam 442b paslı oynuyor ben 433 mu çıkmalıyım yoksa taktığı degidtirmeli miyim?
-
@Balici6760 65-85 arası
-
@sukruciger 433 kalsın
-
@mrtgll33 cizgi taktikleri 65-80 iyi midir ?
-
@sukruciger bana göre iyi, karar sizin tabiki
-
@mrtgll33 cok sağol hocam birşeyler kaptık sayende :)!
-
@sukruciger ne mutlu bana