OSM Taktikleri
-
@babuşthekıro Direk 451 KGV kullan.
-
@babuşthekıro Herşey olabilir
-
@mrtgll33 80-90 güç aralığında kaptanım Ronaldo forvetim rakibime göre iyi, ortasaha da 85-90 işimi görür derecede,defans da en kötü 80 en iyi 90 gibi orta derecede hedef 4 olan bi takımım yeterli sayıda oyuncum var bunlar işini görür umarım...
-
4-3-3B Kaleyi görünce vura karşı neyle oynayım
-
@Curtis-Parker Kadrom ligin en iyi kadrosu da ben zaten kazanacağımı biliyorum. En iyi taktikle çıkmak istiyorum. 3-4-3 KK ile çıkayım diyorum ne dersiniz.
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@GS_METECAN 3-5-2 oynatırken 5 li orta sahaların kanatları komple kullanması öngörülebilir, yani defanstaki 3 oyuncunun 2 sini bek olarak görüp ofansif oyuncu koymak yanlış bir hamle gibi geldi bana, 3-5-2 ana sisteminde kanat orta sahaların hem ofansif hem defansif yaptırımı daha önemlidir, hücum gücü yüksek defans ile oldukça açık verir takım, böyle düşünüyorum. @MrOguzDogan
Hiç bir şey olmaz...Ben oynatiyom öyle kgv de defans bile gol atıyor...Murat şuraya kırk yılda bir yazı yazalım dedik be kardeşim...Tamam yazmam artık buraya
-
@GS_METECAN Ya gel sabaha kadar yaz olur mu öyle şey
Ben genelde böyle düşünüyorum 352 için, birbirimizden bişeyler öğreniriz elbet :hugging:
-
@babuşthekıro 433 KGV oynuyorsa maç senindir hiç düşünme
433A KK oyna.
-
beyler ben 6 yıldır bu oyunu oynuyorum. bu oyun her maç aynı taktikle oynanan bir oyun değil. karşı takıma karşı her maç farklı taktikle oynamalısınız başarılı olmak istiyorsanız diğer türlü çok zor
-
@babuşthekıro Kardeşim kadro farkı gerçekten çok yüksek ama verdiğim 451 belki 1 puan kazandırır
Küçük bir ihtimal ama aşırı fark olmuş.
-
@DoğukanUçanOfficialS Katılıyorum. Rakibe göre taktik olmalı sabit taktik değil.
-
@babuşthekıro Yemezsin o kadar
maç kimin sahasındaydı.
-
@Salvatore-D. Hocam kadrosu çok iyiyse yenebiliyor. Bende benden çok daha değerli kadrosu olan (katlardan bahsediyorum) Fenerbahçeyi kamp ile beraber 3-2 yenebildim. Son dakikada geldi gol