OSM Taktikleri
-
@perfectrogue teşekkürler deneyip yazacağım
-
4 3 3 a paslı oyun adam markajına karşılık
4 4 2 a kanatları kullan adam markajı beraberliği sağlar mı (rakibin kadro değeri benden 60 m yüksek ve deplasmandayım)
-
@bakarkenbiresme
Bence deplasmanda olduğunuzdan ve kadro değerinizin rakipten daha düşük olmasından dolayı 4--5-1 veya 4-2-3-1 kgv girin, baskı, stil ve tempo 40-50 arası, çizgi taktikleri defans geride kal, ortasaha defansa yardım et, forvet ise ortasahayı destekle yaparsanız sizin için iyi olur. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. -
@perfectrogue teşekkürler deneyeceğim
-
@bakarkenbiresme
Puan kazansanız bile sizin için iyidir, maçı kazanırsanız tadından yenmez zaten. -
@perfectrogue dostum sana tavsiyem ana hesapta az takımlı ve sonuncu hedefi alman profiline baktımda uzun liglere girmişsin fazla iyi gitmiyorsun anladığım kadarıyla mümkün oldugunca kısa liglere girmeye bakın arkadaşlar.
-
@cnytakn
Leicester City ile 3.yüm, bir de kısa süren liglerde kötü takımlar var ben kötü takımlarla oynamayı sevmiyorum ondan yani. -
@perfectrogue teşekkürler berabere kaldım benim için yeterli oldu
-
@bakarkenbiresme
Tebrikler, işe yaramış taktiğimiz -
Arkadaşlar merhaba daha osm oyununda yeniyim. Kayseriyim 4. Hafta ve 2. Yim. Rakib konya bilgisayar 3-3-2-2 kgv alan markajı ofsayt taktiği oynuyor orta sahası çöp defansıda bi forvetleri 74-72 benim kadro değerim 110m sizce nasıl bir karşı taktikle çıkayım fazla gol atmak istiyorum yardımcı olursanız seviniriM teşekkürler
-
@chetta07
4-3-3 kk çık, alırsın maçı. Daha detaylı bir taktik istiyorsan özelden mesaj at. -
4 3 3 B KK nin detaylı ayrıntılarını verebilecek olan varmi
-
@lordcoach-38 Detay vermek yanlış olur.Senin takımına ve rakibine göre ayarlaman daha doğru,verilen sayılar ortalama olur Örn: 60-79 arası gibi,sadece rakibe değil maça ve oyuncu kondisyonuna bağlı olarak da değişir,yüksek pres takımı gereğinden fazla yorar.
-
Merhaba hayırlı cumalar arkadaşlar rakip bilgisayar göztepe kadro değeri 55 benim 134m. 3-3-4 uzun top ofsayt taktiği alan markajı oynuyo kadrosu zayıf bi gouffran var75 oynuyor. sizce nasıl kadroyla çıkayım fazla gol sallamak istiyorum maç evimde teşekkürler.
-
Yenilgisiz bir takım var ligimde 4-3-3 a oynuyor ve kadro kalitesi ortalama 95 benimde kadrom ortalama 93 aramızda pek fark yok taktik 4-3-3 a paslı oyun oynuyor adam markajı agrasif oynuyor karşı taktiği neyle oynayabilirim
-
@jossie-frenk55 433 a kanatları kullan alan savunması ofsayt yok dene istersen.
-
Tecrübeli arkadaşlar 4-4-2 paslı oyun için ayrıntılı taktikleri acil olarak verir misiniz?