OSM Taktikleri
-
@kkmehmet38 Santrfor iyi değil
hani 10 numaran? Pogba'yı geriye çek. Coutinho veya Dele Alli yakışır Pogba yerine
-
@kkmehmet38 kaleci, sol bek, sağ bek, stoperler, sağ kanat, sol kanat çok iyi.
kendi düşüncelerim olarak şunları söyleyeyim: sadece 10 numara ve santrfor bölgende sıkıntı var. ben olsam 10 numara bölgesinde bakayoko yerine lanzini'yi oynatırdım. eğer dersen ki ben lanzini'yi oynatmak istemiyorum, o zaman pogba ile bakayoko yer değişmeli. ve dediğim gibi iyi bir santrforun yok ama felipe anderson yerine chicharito daha yararlı olur orada. çünkü kendi mevkileri. benim inandığım osm oynayış şekli böyle -
Beyler şu kadroya bir türlü taktik oturtamadım saçma sapan puanlar kaybediyorum taktik önerisi olan var mı ya bayadır oynamıyordum oyunu
-
@fiery38 doğru yapıyorsun kademeli olarak git küçük hedefli takımlarda önce 70-80 arası yap takımı sonra 80-85 yap sürekli ucuza oyuncu alıp 2.5 katına sat, en son kademede +90 a çekebilirsin takımı. Takım genel olarak genç olsun ama kaptanlık yapacak tecrübeli +25 + 29 yaş oyuncu bulundurabilirsin ortasaha olsun bu oyuncu önerim.
-
@kkmehmet38 her oyuncu kendi mevkisinde verimli olur
-
4-3-3 b kanatları kullan ile güçlü bir rakible bir maçım hangi taktikle çıksam onu durdururu
m -
@playboy-cowboy durdururmusun bilemem ama 451 kaleyi görünce vur öneririm
-
@kkmehmet38 ekibime davetlisin ekip ismi: RAMPOSTRIA
-
@ygzsokaratar Ekip Alım başlığına yazmalısın
-
@kkmehmet38 burada taktiklerini paylaşmalısın oyun hakkında takım bölümünde yada başarılar böülümünde bireysel başarılarını paylaşabilirsin.
-
@serdargndgn said in OSM Taktikleri:
Kanatları kullan taktiğine karşı hangi anti taktiği kullanabilirim ?
451 kaleyi görünce vur
-
Ya abilerim rakibin zayıf yönüne göre çizgi taktikleri nasıl ayarlayacaz bir türlü anlamadım ikincisi adam adam yoksa alan mı ofsayt taktiği de açık mi kapalı mi
-
@baris3587 oyuncuların mevkilerine de dikkat etmelisin mesela orta sahada ilerde duran oyuncuların atak gücünün daha fazla olmasına dikkat etmelisin aynı şekilde hücum bölgesinde yanlardaki oyuncuların defans gücü ilerde duran oyunculardan daha iyi olmalı ve bence 80-75-80 değil de 76-76-76 ve 81-81-81 arasında bütün hepsini eşit tutan değerleri denemelisin ben hep öyle yapıyorum