OSM Taktikleri
-
Merhaba.Oyunu çok eskiden oynuyordum eski moda vardır gücsüz takımlar 4-2-3-1 kgv taktiği.Şuan oynadığım boluspor hedef 10 kadromda lige göre gayet iyi ortasaham ortalama 75 gücü var 4-2-3-1 kgv deniyorum fakat başarılı olamadım.
4-4-2 paslaşmalı oyunda 75 güçlü iki forvet ve ortalama 75 güçlü ortasaha yine aynı şekilde 75 ortalamalı defansla başarılı olabilir miyim?
-
@sir-ahmet-tazegül tabi ki de doğru sayısal değerleri takımına uygulayıp oyuncularınizi da sisteminize uygun kullanırsanız neden olmasn
-
arkadaşlar yeniden selam, bugün liverpool olarak arsenal'e karşı oynuyorum. kendi sahamdayım orta saha ve forvet ortalamam 100, arsenalin ortalaması 95. savunmada 2-3 puan altındayım. 4-3-3a kanat oynatılabilir mi? yoksa aklınızda daha iyi bir taktik geliyor mu? 4-3-3a paslaşarak oynatıyordum şimdiye kadar.
-
oyun mekanikleri nasil güclü kadroya göre mi? yoksa taktike göre mi?
oyundaki taktikleri degistirmek gercekten ise yariyor mu? -
Iyi forumlar.
Super Ligten Antalyasporu aldım hedef 7. lik önerilerinizi bekliyorum. 4-4-2 mi mantıklı 4-2-3-1 mi falan..
-
@hasanahmet651 İkisinede göre
-
arkadaşlar iyi akşamlar. Takımım manchester United. Her türlü taktiği deniyorum ama başarısız sonuçlar alıyorum.Yeni manchester ile başarı yakalayan varsa bikaç taktik verebilir mi. osm tarihimin en başarısız sezonu United tan nefret ettirdiler:)
-
@emirhan_ak Kardeşim bende iyi sonuçlar alamıyordum 0-0 1-0 felan ama 3-4-3B denedim iki maçta 13gol attım 1 gol yedim kadron uygunsa 3-4-3 değilse 4-3-3 kanat dene
-
@10ur-bahadir Benim tavsiyem takım antalya ortalama bir takım eto menez gibi oyuncular var forvetinde 4-4-2 pas deneyebilirsin
-
@mrtgll33 @F-S-M-0-13 35 95 60 lık değerlere sahip yani bek defansları merkez defansa koysak tam anlamıyla defansif olarak verim alabilir miyiz? Örnek verirsem Alabayı defansın ortasına koysam defansif olarak tam anlamıyla verim alır mıyım?
-
@taktikbukucu66 hangi dizilişle oynuyorsun ?
-
@f-s-m-0-13 4-3-3 kanatları kullan hakemin sertliğine göre de agresif
-
@mariogomeez kaç hesabın var kardeşim az önceki soruyu soran senmisin
-
@F-S-M-0-13 hocam benimle alakası yok o hesabın. 4-3-3 KK oynuyorum