OSM Taktikleri
-
@yesiloglu-93 oynamak istediğiniz taktiği belirlemeniz lazım öncelikle. güçlü kadrolarda 433 kullanılır onunla ilgili paslı oyun mesajım yukarıda onu deneyebilirsiniz. 433 de kk taktiğini kullanacaksanız eğer mevkileri sabit bırakıp alan sav. ofsayt kapalı 60-70-70 ile oynarsınız.
-
@süper-yiğido28 451 kgv forvet ortaya destek diğer mevkiler sabit. 50-40-50 alan sav. ofsayt kapalı.
Kadronuz uygun ise;
forvetiniz defans gücü yüksek ve yaşı büyük olsun.
orta saha kanatları ve ön liberonuz defansif yönü kuvvetli orta saha olsun, öndeki iki orta saha oyuncusu ofansif yönü güçlü olanlar olsun.
defans oyuncularınızın stoperler 0-19 gücünde, kanarlarda 15-29 gücündekilerden tercih edersiniz. -
@besırarslan Maalesef taktik konusun da iyi değilim benim yüzümden kaybetmeni istemem.
iyi forumlar
-
@besırarslan said in OSM Taktikleri:
Merhaba hocam, 4 3 3 kk alan savunması oynayan takıma karşı ne çıkmalıyım. Deplasmandayım. hakem normal. Ben chelsea rakip tottenham. kadro değerim 661 rakip 500
Beyler yardım edecek olan yok mu
-
@karasuvari1453 denedin mi hiç aga
-
@besırarslan ben 4231 kgv giderdim ama korkanın çocuğu olmaz diyorsan, 433a kk git sende
-
@mehmet-reşat-nayır Kardeş korkanın cocugu olmaz felan deme
Kazanırsam şampiyonum kaybetsem rakip şampiyon. Ona göre bi taktik verin
-
@besırarslan deplasmanda isen 433 tavsiye etmem 4231 451 kgv yada 442 b pas uygula hangisine uygun kadron var ise bunu senin seçmen daha doğru.
-
-
@besırarslan heyecana bakar mısın? ben korkanın çocuğu olmaz der girerdim bu topa. maksat heyecan