OSM Taktikleri
-
Arkadaşlarla lig kurduk oyunda yiniyim çeklişle takımları aldık mana watford geldi anlamadım pek taktiğini verirmisiniz teşkkürler :=)
-
Beyler merhaba. Aklıma takılan bi soru var bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
Oyundaki ofansif bekler stoperde oynayabılıyor mu? Bu oyunculardan stoper bölgesinde randıman alabilir miyiz? Yoksa sıkıntımı yaşarız?
Misal : Schmelzer,Mendy B. vb vb.
-
kimse yomu watford taktiği verecek lütfen yeniyim pek bilmiyorum
-
@bastın-seltiks said in OSM Taktikleri:
@cnytakn Teşekkürler hocam. Düşük presli defansif mentalite mi önerirsin peki 4-5-1 e
40-60 arası ideal
-
@junior-carlos özelden yazdım kardeşim
-
Uzun süre sonra tekrardan başladım, hangi taktik hangisine üstündür unuttum hepsini. Özet geçebilecek olan var mı bu konuda ? 4-2-3-1 4-3-3'e üstündür gibi(mesela). kaleyi görünce vur oynamak istiyorum ve 4-2-3-1 oynuyorum. Öndeki üç orta sahayı ofansif ağırlıklı, arkadaki ikiyi defansif ağırlıklı oynatıyorum. Presi falan da maça ve oyuncuların yaşlarına göre ayarlıyorum.
-
@hookthemall
Şu taktik şu taktiğe üstündür diyemeyiz, taktik ve diziliş sizin tecrübenize, rakibin kadrosuna, dizilişine, maçın kimin sahasında oynandığına bağlıdır. Örneğin 80 milyon fark varken 4-5-1' i 4-3-3'e karşı oynamak iş yapabilir ancak arada 200-300 milyon fark varken 4-5-1 de oynasak pek fark etmez. -
@perfectrogue ben kadro farkı daha çok olanlardan o taktikle çok maç aldım sen yeterki taktiğine güven
-
gençler sadece bir kulüpum var o da hoffenheim 2. kulup olarak hangi kulubü alam
-
@beratbaba55 said in OSM Taktikleri:
gençler sadece bir kulüpum var o da hoffenheim 2. kulup olarak hangi kulubü alam
öncelikle burası taktik bölümü kardeşim bunu Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi konusuna yazabilirsin ama bana kalırsa oynamadığın ligden takım alman.
-
@cnytakn
Rakibin kadrosu sizinkinden güçlüyken 4-4-2'ye karşı ne oynanıyor? 4-2-3-1 kgv çıkıyorum genellikle. -
@perfectrogue evet daha önce özelden yazmıştım sana ayrıntılı şekilde
-
4-3-3 B Kanatları Kullan / Alan markajı / Ofsayt tuzağı yok karşısında ne yapabilirim maç tarafsız alanda ve kadrolar eşit sayılır (benim kalecim çok iyi onun forveti biraz daha iyi) Bütün taktikleri verirseniz hoş olur
-
@himmooooo hucum taktiği oynuyor ve 4-3-3 dizilişi bence mevkilerine göre çık ama tavsiyem çok ofansif çıkma forvetlerin iş yapacaksa 4-4-2 olabilir. Ort saha iyiyse 4-2-3-1 olur.
-
Tecrübeli menejerler takımımda orta saham diğer mevkilerden daha güçlü 4-2-3-1 oynatıyorum topa hakim ol mu yüksek hızda paslaşmamı daha iyi olur?
-
5-3-2 A Kontra Atak Adam markajı ve ofsayt tuzağına karşı ne yapabiliriz kadrom çok daha iyi ?
-
4/2/3/1 e ayrıntılı taktik verecek varmı pres falan kaçta olsun ?
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaşlar, aranızda 325, 424, 343, 3322 vb fantasik taktiler deneyeniniz var mı ?
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaşlar, aranızda 325, 424, 343, 3322 vb fantasik taktiler deneyeniniz var mı ?
424 çok iyi
-
Göztepeyi aldim ve ilk maçım fenerle nasil bir taktikle yenebilirim tecrübeli arkadaslar yardımcı olabilirmi**