OSM Taktikleri
-
4 3 3 B pas oyunana karşı ne çıkabilirim kadro yeteneklerimiz hemen hemen aynı seviyede
-
Oyuncunun asıl mevkisi forvet ben forvet fazlalığından dolayı ortasahaya koyuyorum oyuncunun verimini etkiler mi ? o şekil 4/4 yaptım , oyuncun oyuncu derecesi 7 ve 8 arasında değişiyor ? uzun zamandır kafama takılıyordu yardımcı olursanız sevinirim.
-
@ryanmccarthy etkiler o oyuncuyu satıp gerçek bir ortasaha alman mantıklı olacaktır
-
yarın manu yla kendi sahamda maçım var (arkadasla) macım var taktiği 442 paslasma agresif alan savunması ofsayt yok
ben tothenhamım kadro değerlerimiz aşağı yukarı aynı kesin kazanmam lazım ne taktik önerirsiniz acil taktik beyler
-
Beyler rakip Galatasaray4-3-3 a paslı ofsayt açık adam adam savunma var. Kadrosu ortalama 85-90 arası. Ben Göztepe takımı yeni aldım takım vahim durumda nasıl bir taktik yapmalıyım kampa kesin gideceğim teşekkürler.
-
@jazzmaster mağlubiyet kaçınılmaz galiba
-
@light-asahi yahu şu takımda bir yüzüm gülmedi lanet olsun. Şimdi de İnter'le evimde 1-1 kalmışım. Top oynama %61 e 39, kaleye şut 12-7 bende ama 61 de gol atıp, 69 da yemişim. Rakip kötü değil ama benim takım kadar da iyi değil. 4-4-2 de kanat kullanıp alan savunması yapmış.
Ben bu işten birşey anlamadım ama ne yapalım bir şekilde ligi bitirecez mecbur : )
Ben de seni ekledim. Möderatörlere de çağrıda bulunuyorum. Ligin dışından dahi olsa kullanıcılar benim takımları görürken ben kimseyi göremiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. -
Merhaba,
Bulunduğum ligdeki herkes 433A - Pas oynuyor. (Türkiye 1.Lig)
Uyguladığım taktik hakkında düşünceleriniz nedir?433B-KK
Forvet - Atak
Orta/Def - Sabit
Alan Savunması / Ofsayt Hayır85-58-77
Hakeme göre agresif veya normal.
-
@süloderado guzel sonuçlar alırsın ama ileriyi düşünmek lazim, o 85 biraz fazla olur oyuncular icin onu 60-70 arasi yapabilirsen oyuncularda daha gec yorulur.
-
@mbediroglu58 puan durumundan kadrosuna bakmak istediğiniz takima tıklamanız yeterli,kadroyu görmek için.
-
@cnytakn onu biliyorum. Kendi ligimdeki takımların kadrosunu görebiliyorum zaten ama arkadaş bizim ligde olmamasına rağmen benim 9 maçta 6 mağlubiyet aldığımı biliyor. Onu diyorum.
Yanlış mı anlamışım @light-asahi ?
-
arkadaşlar 3-5-2 kaleyi görünce vur oynayan rakibime karşı hang dizliş ile çıkmalıyım kadrom sağlam
-
@mbediroglu58 doğrudur. istediğim ligi görebiliyorum. puan durumu, kadrolar, takımın yaptığı transferler.
-
@light-asahi said in OSM Taktikleri:
@mbediroglu58 doğrudur. istediğim ligi görebiliyorum. puan durumu, kadrolar, takımın yaptığı transferler.
Bunu soruyorum @CnytAkn ?
-
@mbediroglu58 bakmak istediğiniz menajerin profiline tiklayin kariyer sayfasi secenegi var ordan bakabilirsiniz.
-
3-5-2 taktiğine karşı ne çıkabilirim deplasmandayım
-
@cnytakn bahsettiğin kısma tıklama özelliği yok. Telefondan denediğim için mi acaba?
-
@mbediroglu58 evet bu özellik web'de var.Telefondan'da web e girip ayni dedigim şekilde yapabilirsiniz
-
@cnytakn hayırli dostum yine olmuyor. Telefondan giriyorum dan kastım, oyunu Android uygulamadan oynuyorum ama bahsettiğini mobilden yaptım olmuyor. Telde hiç olmuyor zaten onu biliyorum.