OSM Taktikleri
-
@hestera Bende bilmiyor olduğunu düşünerek önceki sayfalarda taktik bölümü olduğunu ve taktik paylaşımı yapıldığını bir kez belirtmiştim şimdi tekrardan burayı meşgul etmeyelim gibi kibar bir cümle kurdum,ceza ile ilgili hiç birşey belirtmedim, kaybettiği puanıda empati yaparak bizde kaybettik tekrardan kazanirsin umarim bol şans gibi iyi dileklerimle söyledim.Yazdıklarım yanlış anlaşılmış olabilir.️
-
f-s-m-0-13 Usta kolay gelsin Rakip Arjantin liginden San Lorenzo hedefi 4 . lük 4-4-2 B pas oynuyor 65 hafta lider durumda. ben Talleres de Córdoba tıkımını yönetiyorum 2. sıradayım hedef 7 benim takımın kadrosu biraz daha iyi hangi taktikle maça çıkmamı önerirsin
-
@saidkayaa hocam bu macı 3-5-2 kgv ve antrenman basarak 2-1 aldım
-
Beyler yarin barcelona ile macim var. Ben real madridim. Barcelona dizilişi 4-3-3A Taktikleri pasli oyun, markaj alan markajı ve ofsayt tuzağı hayır. Ben ve barcelona antreman kampına gidiyorum
-
@eminegeaslann Maç kimin sahasında, eğer sizin sahanızda oynanıyor ise sahanız kaç seviyede hakem rengi nasıl?
-
@cnytakn deplasman hakem rengi mavi
-
@eminegeaslann Anladım.Ev avantajı rakipte ama kadronda ortasaha güçlüyse 451 kgv çıkmanı tavsyiye ederim alan savunması ve ofsayt kapalı sertliği aşırı yapmanı tavsiye ederim risk almak istemiyorsan agresif yapabilirsin,orta defansa yardım etsin diğer mevkiler sabit olabilir. 433 a kanatları kullan cıkabılırsın kadrona gore ama deplasmanda sıkıntı olabilir.
-
@cnytakn 451 taktigini 433A ile kullansam olur mu?
-
@eminegeaslann Sayı olarak dafa defansif çıkmanı tavsiye ederim 40-60 arası olursa daha iyi olur,tercihini yap
-
@eminegeaslann
Sana yardimci olunan taktiklerle rakibini yenmë ihtimalin var, eğer yenemezsen ligindeki Eegege nickli menajer rakiplerini yenebilir belki -
-
3-4-3 A tek gecerimm yenemeyegim tkım yok tabi tattikler bana özel
-
Nasılsınız Arkadaşlar Hocalarım Bana Sağlam Bir 3-5-2 ve 3-4-3 Taktiklerinin Açılımlarıyla Birlikte Verebilirmisiniz
Ben 3 lü Savunma Daha Ofansif Olduğunu Düşünüyorum -
Lige Girdiğim İlk Anda 3-5-2Veya 3-4-3 Taktiğiyle Oynamak İstiyorum DAha Kadro Kurmadan Kurduktan Sonrada Oynamaya Devam Etmek İstiyorum
-
Mesela Örnek Vereyim Mancshester City
-