OSM Taktikleri
-
442B Paslı oyun , Alan markajı oynayan birine ne önerirsiniz. Ermenistan ligi ve kadrolar kalitesiz. 4231kgv düşünüyorum
-
@comfortablynumb1903 451 kgv defansifte olabilir
-
433b taktiğine karşı 442b taktiği mi işliyor. Bugün kadro kalitem rakipten üstün olmasına rağmen 2-1 kaybettim.
-
@cnytakn deplasmanda oynadım zaten ben de bir miktar onun etkisi olmuştur diye düşündüm. Peki 433b kanatları kullan taktiğinin taktik ayrıntıları neler olmalı takımım göztepe ama 4.haftada olmamıza rağmen en yüksek kadro değerine sahip takımım şu an ligde.
-
başakşehir ile maçım var rakip 442b kaleyi görünce vur oynuyor adam adama savunma yapıyor dün aynı taktikle galatasaray beni yendi kadrom üstün olmasına rağmen ben 433b kanatları kullan taktiğini kullanıyorum yine dünkü gibi bir sorun yaşar mıyım taktiği değiştireyim mi?
-
@mentos021 4-4-2 taktiğine karşı 4-5-1 kaleyi görünce vur oynayabilirsiniz.
-
@bayram-karakuş 433 de oranlar nasil olsa iyi olur?
-
@bayram-karakuş cizgi taktikleri nasil? Birde a yoksa b?
-
beyler ligin en iyi takımına sahibim kadro kalitesi açışından yani bana en yakın kadro ile aramda 70-80bin fark var öyle söyleyeyim 433a kanatları kullan oynuyorum mevkilerin hepsi sabit baskı stil tempo da sırasıyla 60-70-60 oynuyorum ama buna rağmen son 2 deplasman maçımda bir mağlubiyet ve bir beraberlik aldım. Son maçımda 62-38 topla oynamam vardı ve 14 şut çektim biri bile kaleyi tutmamış. Ne önerirsiniz ?