OSM Taktikleri
-
Kadrolar denk. Rakip 442 A paslı, alan markajı ve ofsayt hayır taktiğiyle oynuyor. Saha seviyesi 1. maç deplasmanda. Fikirleriniz nelerdir?
@femeks sen de fikrini yazarsan memnun olurum. Tecrübeli ve bilgili menajere benziyorsun.
-
Akşam Juventus ile deplasmanda maçım var.
Kadro olarak tüm mevkilerim bir tık kaliteli ve maçı mutlaka kazanmam lazım.
Gizli antrenman kullandı, özel de atabilir. Ne önerirsiniz -
@comfortablynumb1903 özel atıp 4231 kgv kullanabilirsin forvetin iyiyse ortaya yardım etsin
-
@cnytakn İlk 11'e koyacağım takım 100 ortalamanın üzerinde oluyor. Bakabilirsiniz kadroma. Rakipte 2 forvet, 2 orta saha, 1 defans 100 üzeri.
433 çok mu ofansif olur diye düşünüyorum aslında. Menajer tecrübeli değil, ama arkadaşım. Kendi kullandığım taktikleri çıtlatmıştım biraz. -
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
@comfortablynumb1903 özel atıp 4231 kgv kullanabilirsin forvetin iyiyse ortaya yardım etsin
düşüncemi söyledim tercih senin ama özel atmanı tavsiye ederim coins varsa
-
@bayram-karakuş said in OSM Taktikleri:
Kadrolar denk. Rakip 442 A paslı, alan markajı ve ofsayt hayır taktiğiyle oynuyor. Saha seviyesi 1. maç deplasmanda. Fikirleriniz nelerdir?
@femeks sen de fikrini yazarsan memnun olurum. Tecrübeli ve bilgili menajere benziyorsun.
Fikrini söyleyecek olan yok mu?
Rakip şuan görünürde belirttiğim taktikle çıkıyor, lakin son anda 433 e çevirebilir taktiğini.
451 veya da 352 kgv konusunda kararsız kaldım açıkçası.
Veya sizlerin düşüncesi nedir? -
4-4-2-B için ''kanatları kullan'' mı daha uygundur yoksa ''paslı oyun'' mu?
-
4-3-3 B 80 80 80 ALAN MARKAŞI PASLI OYUN OFSAYT TUZAGI YOK PASLI OYUN KANATLARI KULLAN NORMALDE FANTAZİ OLSUN DİYE D CİTY DE 3 MAÇ 9 PUAN 2. SIRADAYIM UNİTEDİ 4-0 YENDİM DE BRUNEYİ 99 YAPTIM 100 GUCUNDE NİGUEZ ALDIM DAHA 3. HAFTA BAYA İYİ DEMİ
-
- yim 1. ile deplasmanda oynuyorum kadro degerinde 270 milyon üstünüm 4-2-3-1 kgv oynamayi dusunuyorum fakat en iyi 3 forvetim 106-106-102 olmasina karşin en iyi 5 orta saham 105-105-99-98-98 bu yüzden forvet sayisi daha fazla olan sistemle mi oynamaliyim diye kararsizim öneriniz nedir ?
-
@sonbarcelonabükücü kadrona en iyi 433 b kk oyna en uygun taktik.
-
@savasma01 pasli oyunla verim aliyorum fakat zorlu maclarda 4-5-1 kgv kullanman 4-4-2 den daha yararlidir diye dusunuyorum
-
@bayram-karakuş bence 4231 oyna cok kadrolariniz denkmis sonucta. Kgv ve mevkiler sabit alan savunmasi ofsayt kapali. Mac saati gecmemistir umarim
-
SİZCE HANGİ TAKTİKLERLE OYNAMALIYIM ? TAKIM BÜYÜK MAÇLARDA BERBAT OYNUYOR HENÜZ HİÇBİR BÜYÜK TAKIMA KARŞI KAZANAMADIM ÇOK SİNİRLENİYORUM ELİMDEN DE BİR ŞEY GELMİYOR LÜTFEN BİRİSİ YARDIM ETSİN....
-
Arkadaşlar "bence" 4-2-3-1 KGV taktiğinden uzak durun onun yerine deplasmanda iseniz veya güclü bir takım ile karsılasıyorsanız 5-3-1-1 kontra tavsiyemdir bugün yeneceğim maça rakibimin sahası 1 benim kadrom daha iyi lanet kgv taktiğiyle oynadım ve 2-1 yenildim. Herkeste işe yaramayacak diye bir şey yok tabi ama siz bilirsiniz bence dedigim gibi denemeyin bile..
-
S.a arkadaşlar foruma ilk kez yazıyorum yardımınıza ihtiyacım var burayı takip ediyodum yardımcı oluyosunuz bana da yardımcı olursunuz diye yazmak istedim. Elimde ki takımı oynatamıyorum kadromu hangi taktikle oynatacağımı bilmiyorum kötü yenilgiler aldım moralim çok bozuldu İngiltere liginde Southampton takımını yönetiyorum fakat oyunda acemiyim bugün lider M. City ile maçım var kesinlikle kazanmak istiyorum taktikler kadro değerleri vs. atabilirim yardımcı olurmusunuz