OSM Taktikleri
-
@kaan-mart 352 paslı oyun ve mevkileri sabit tutabilirsin. Kadroca üstünsen 3 li defans yap degilse 4231 ya da 451
-
@sonbarcelonabükücü said in OSM Taktikleri:
Selam beyler Real Madrid'im kadro degeri olarak en yakınımdaki barça ya 200 m fark attim digerlerini siz düşünün. Fakat bu farkı sahaya yansıtamıyorum. Bilgisayar hariç bütün maçlarda berabere kaldım. Rakiplerin taktikleri 5-4-1 veya 6-3-1 di. Berabere kalmamak icin 4-3-3 kk 3-4-3 kk denedim ancak işe yaramadi. Bugün de villarealle macim var gizli ant yapip 5-3-1-1 veya 5-4-1 yapicagini tahmin ediyorum fakat kesin degil. Artik berabere kalmayip kazanmak icin ne yapmam gerek
moderatör abi/kardeslerim villareale karsi tempolu bir futbolla birlikte 4-2-4 uzun top cikmayi dusunuyorum rakip 5 defansli kontra oynicak diye tahmin ediyorum ne diyorsunuz ????
-
@sonbarcelonabükücü
Kardeşim 4-3-3 KK yukarda da dediğim gibi valla oyunun en popüler taktiği rakibinin taktiğini tahmin edip ona göre karşı bi taktik ile çıkarsan yeneceğinden eminim kadrolar dediğin gibiyse. -
@sonbarcelonabükücü kadro olarak ustunsen 424 cıkmanı tavsıye etmem 5 li defans oynayacaksa uzun top mantıklı mı sence de?
-
@manhay hocam son olarak 4231 ile 451'in tam olarak farkı nedir defansif ofansif mi? Ben direk maçı söyliyim sana lig yeni başladı ben United'im rakibim city onun evinde sahası da en az 2 olacak biliyorum ve bildiğiniz gibi City'nin ilk baştaki kadrosu daha iyi benden sizce nasıl bi yol izlemeliyim?
-
@manhay haklisiniz aslinda fakat 433 kk 343 kk 5 mactir denedim hepsi berabere bitti acaba ayrintili taktiklerdemi problem var. 90-79-80 oynuyorum orta sahayi ileriye yolluyorum sizce nasil olmali. (5 mac derken bilgisayar dışındaki maçlar tabiki)
-
[OSM Taktikleri]
arkadaslar ev sahibi oldugumuz maclarda ve ortalama rakiple ayni duzeyde olan kadrolarimizi goz onunde alirsak 4-3-3 kanatlari kullan taktigini guzel buluyorum. Bu taktikte bekler ve orta sahanin hareketleri nasil olmali? ve beklere hucumu yuksek adamlari koymali miyiz? ayrintili bu taktikten bahsedebilecek var mi her seyiyle. Tesekkurler simdiden
-
@f-s-m-0-13 merhabalar. 4-3-3 kanatlari kullan taktigini ayrintili yazabilir misiniz bana? simdiden tesekkurler
-
@sonbarcelonabükücü mevkileri sabit yapip sayilari dusurmeyi deneyebilirsiniz
-
4-2-4 a uzun top taktiğimle villareal macindan evimde 10 kisi kalmama ragmen 3-0 galip ayrildim. Yarin ise deplasmanda sevilla maci var. Ayni taktik deplasmanda sökmeyebilir. Kadro degerinde 300 m üstünüm deplasmanda ne oynamaliyim risk almak istiyorum
-
@sonbarcelonabükücü 433 b pas deneyebilirsin
-
Arkadaşlar Tottenham'da 4-3-3A Oynuyorum bu taktik pek içime sinmiyor ama başka yapacak birşey olduğunu sanmıyorum önerileriniz varmı bu arada kadrom ligin en pahalı kadrosu .
-
@cefaxpr009 Bana Göre Sana Önerim 433B KK Oyna Derim ben kullanıyorum çok güzel bir taktik.
-
@ofmsüperstar çizgi taktikleri vs. bilgi verirmisin dostum
-
Rakip yüksek baskı ile oynuyorsa bizim ona ne ile karşılık vermemiz gerekir.