OSM Taktikleri
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
Sa iyi günler rakiplerim benim kadroma göre oldukça kat ve kat güçlü kadroları var ve çoğu 4 3 3 kanat oyunu oynuyorlar nasıl bir taktikle cıkmam gerekiyor ?
-
Münih ile iç sahada maçım var ben frankfurt'um kamp atıcam 451 defansif mi çıkayım normal mi?
-
Arkadaşlar bugün Göztepe takımını aldım 1.haftasında şuanda 1 transfer yapabildim sadece kadro gücü 67-80 arası bir takım hedefi 10 daha önce göztepe ile güzel yerlere gelmiş arkadaşlar varsa yada hedefi düşük takımlarla oynayan arkadaşlarım varsa taktik konusunda bana yardımcı olabilirlermi rica ediyorum.
-
oyuna yeni başladım
-
bi sorum olacaktı adam adama savunma ayarladığım her maçtan sonra yorumcunun; "adam adama savunma olmamış daha fazla defans oyuncusuna ihtiyacı vardı" şeklinde geri bildirimini alıyorum sizce bunu dikkate almalımıyım zaten çoğu maçta 5 defansla oynuyorum.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim,
-
@mustafaa96 maç sonrası yorumcunun sözlerini kaale almayın derim. Çünkü yorumcunun sözleri kalıplaşmış klişe sözlerdir. Zaten her maç sonu yorumcunun sözlerini dikkatlice takip ettiğinizde kalıplaşmış klişe sözler olduğunu görürsünüz.
Örnek verecek olursam, ki defalarca bu verdiğim örnek başıma geldi. Maçta kaptan olan oyuncum 3 gol ve 2 asistle maçı tamamladığı halde, yada 1 gol 1 asist gibi (başarılı olmuş bi oyuncuma) kaptanlığı başaramadı, sorumluluk ağır geldi gibi kelimeler sarfediyor
-
@bayram-karakuş ömer üründül tarzı abi oyunun yorumcuları, kollektif futbol, çizgi defans, bloklar arası bağlantı heleki efsane yorumu attığı 5 gol dışında falcao oyunda yoktu gibi gibi
-
Şuan Frankfurt takımını yönetiyorum.
Ama benim yarı gücümde olmayan takımlarla bile berabere kalıyorum ya da yeniliyorum. Kadro kalitesi olarak yanımdan dahi geçemezler. Ezip geçeceğim bir taktik verebilir mi konunun hakimi yetkili biri lütfen ?
-
5-4-1 b taktiğine karşı hangi taktikle oynamalıyım kadro değerlerimiz hemen hemen aynı
-
@berkay0910-b 4 4 2 A yada B pas oyunu tercih edip,55-70 arasında degerleri kullanabilirsin.
-
TAKIM GÜZEL FAKAT GOL SIKINTISI YAŞIYOR NASIL BİR TAKTİK ÖNERİRSİNİZ YORUMLARINIZ ALTIN DEĞERİNDEDİR :))