OSM Taktikleri
-
@comfortablynumb1903 Kadronuza bağlı , rakip hangi taktiği yapıyor ve kadro durumları nasıl ?
-
Adam adama savunma yapan birine alan savunmasımı yoksa yine adam adama savunmaylamı karşılık verilir hangi durumlarda bu değişir ?
-
@comfortablynumb1903 kadro durumunuz nasıl derken acıklayıcı olmalısınız, yani ofansif bir kadronuz mu var yoksa defansif mi turnuva için diyorsanız evde 433 a kanat kullanabılırsınız deplasmanda 451 kgv tercıh edebilirsin.
-
@cnytakn Singapur ve Romanya liglerim için sormuştum.
Mevkiler olarak dengeli bi kadrom var aslında. Ama asıl merak ettiğim mesela rakibin presi 85-90. Biz bu baskıyı kırmak için tempoyu düşüğe mi yoksa yükseğe mi çekmeliyiz. -
@comfortablynumb1903 Rakipin sayıları mı biliyorsun anlamadım
-
arkadaslar takımımdaki oyuncular 100 un ustunde 433 b kk oynuyorum . ama taktiklerde sorunum var . ligimiz 18 kullanılıcı bir lig bos değil yani. bana sabit kullanabilecegim cizgi taktigi ve sayı aralıkları verir misiniz ?
-
@cefaxpr009 433a kk iyidir ortaya dier sağa sola eriksen ile alli tamam işte
-
@cihaniridere 433a kkv alan savunması, ofsayt kapalı, her mevki sabit, 79 78 71 bunu bi dene. Olmazsa 59 60 64 kullanıyorum onu da bi denersin işe yarıyor ikiside
-
@zljkobkrovic-10 deneyeceğim teşekkür ederim
-
@comfortablynumb1903 başarılı
Çok açık veriyor demek defansına yüklenmek için 433 b pas yapabilirsin
-
Deneyeceğim. Teşekkürler
-
Arkadaşlar yarın ligin ilk günü olmasına rağmen derbim var United-City. Daha önce yazmama sormama rağmen karar veremiyorum şimdi maç deplasmandayim benim kadrom çok az farkla daha iyi ama rakibin sahası 2 olacak biliyorum arkadaşım. Kendisi 4-3-3 Kanatları Kullan taktiğiyle çıkacak çok büyük ihtimal sizce nasıl bir yol izlemeyelim tüm taktiklerle beraber? Diziliş(4-3-2-1 KGV cikmayi düsünüyorum) Çizgi taktikleri, alan adam savunması, baskı tempo vs.. ?
-
Kadrolar denk. Rakip 442 A paslı, alan markajı ve ofsayt hayır taktiğiyle oynuyor. Saha seviyesi 1. maç deplasmanda. Fikirleriniz nelerdir?
@femeks sen de fikrini yazarsan memnun olurum. Tecrübeli ve bilgili menajere benziyorsun.
-
Akşam Juventus ile deplasmanda maçım var.
Kadro olarak tüm mevkilerim bir tık kaliteli ve maçı mutlaka kazanmam lazım.
Gizli antrenman kullandı, özel de atabilir. Ne önerirsiniz