OSM Taktikleri
-
@kaanyagli Bayram Karakuş'un dediğine göre 5311Kontra atak son zamanlarda uygulanıyormuş.
5311 Kontraatak, mevkiler sabit veya orta saha defansa yardım. Defansif, baskı ve tempo ortalama. Alan ve ofsayt kapalı şeklinde deneyebilirsin.Hiçbir güvence veremem ama. Kendim kullanmadım bile. Sadece 5 orta saha oynayamıyorsun diye önereyim dedim.
-
Arkadaşlar yarın ligdeki bi arkadaşımın bayern münihle maçı var 3ümüz arkadaşız o foruma yazmayı bilmiyor diye ben yazıyorum sahası 3 olacak deplasmanda maç ve gerçektende makine adeta takımı gelene geçene 4 5 gol cakiyor şu an özel atacak arkadaş onun disinda nasil bi taktikle cikmasi gerek? kadrosu baya farkla daha iyi
-
Arkadaşlar deneyimli arkadaşlara bir kaç tane sorum olucak.
- Korneri kime kullandırmalıyım beklere kullandırtıyorum ama çoğu zaman iyi olmuyo
- markajı adam adama mı alan savunmasımı yapmalıyım neye göre
- benimle eşit yada biraz daha iyi durumda olan takımlarla oynarken 4-3-3 paslı yada kanatları kullan taktiğine karşı ne oynamalıyım.
Şimdiden teşekkürler
-
@cengoxx78xx-2m Merhaba;
-
Korneri ortasahanın en iyi orta gücü olana.
-
Alan savunması uygula genelde,adam adama yapmak ıcın ornegın rakıp 433 sende 343 cıkarsan adam adama yaparsın 3 defans 3 forvetı tutar.
-
Senden güçlü ise 451 kgv yada 442 b pas yapabilirsin.
-
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
@cengoxx78xx-2m Merhaba;
-
Korneri ortasahanın en iyi orta gücü olana.
-
Alan savunması uygula genelde,adam adama yapmak ıcın ornegın rakıp 433 sende 343 cıkarsan adam adama yaparsın 3 defans 3 forvetı tutar.
-
Senden güçlü ise 451 kgv yada 442 b pas yapabilirsin.
PEKİ OFSAYT TAKTİĞİ NE OLMALI ALAN SAVUNMASI VE ADAMA GÖRE
-
-
This post is deleted!
-
@cnytakn merhabalar. 4-3-3 a pasli oyun oynayan birine karsi ne oynayabiliriz? bekler ileri oynuyor. bir de kadro degerlerimiz ayni ve deplasmandayim. Ne onerirsiniz? ben 4-4-2 kanatlari kullan oynamayi dusunuyorum ve beklerime iyi adamlari koyup sabit tutucam. bir de adam savunmasi. Fikirlerini ogrenebilir miyim
-
@cengoxx78xx-2m ofsayt kapalı
-
Merhaba. Oyuna yeni başladım sayılır.
Arkadaşlarla kurduğumuz ligde Chelsea ile oynuyorum. Sonuçlar çok kötü olmaya başladı sürekli yeniliyorum. Takım görünüşte iyi gibi ama icraat sıfır. Hangi oyuncuları oynatmalıyım hangi taktikleri kullanmalıyım detaylı bilgilendirebilrseniz çok sevinirim. Şuan 15. Sıradayım düşünün halimi bugün tottenham la maçım var 3-5-2 oynuyor.
http://prntscr.com/iwqcqg
http://prntscr.com/iwqd0x
http://prntscr.com/iwqdaa -
@CnytAkn corinthians ile deplasmanda maçım var. Rakip sezon başından beri 5-3-1-1 kontra atak oynuyor, bir forveti cezalı iki gündür 5-4-1 ile oynuyor. Kampa da gidecek. Kadro değeri benim yüksek ama defansı benden 1 2 seviye daha iyi. Hangi dizliş ile çıkmalıyım ve taktik ne olmalı mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
-
4-5-1 KGV, Adam Adama markaj ve Agresif taktiğe karşı nasıl bi taktik uygulamalıyım ? Kadro değerim rakibime göre kat kat iyi fakat deplasmandayım.
-
5-4-1 Kontra atağa karşı hangi diziliş ve taktikle oynamalıyım benim kadro değeri 50 milyon daha fazla
-
Merhaba arkadaşlar 4-3-3 için taktik oyun stili
çizgi taktikleri markaj ofsayt taktiği mücadele baskı stil tempo
nasıl olmali şimdiden teşekkürler -
Beyler 4-3-3 B KK Normal 59-80-79 iyimidir Tottenham H. yönetiyorum ve ligin en pahalı kadrosuna sahibim kadrom bayagı sağlam ama fazla gol atamıyorum riskli maçlarım başlıyor ne yapmam gerek