OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar merhaba bugün önemli bir maçım var kadro değeri benden 340 m daha yüksek olan 442B kanatları kullanan ofsayt taktiği hayır alan savunması yapan rakibime karşı ne oynamalıyım? Antrenman kampı falan bastım lütfen yardım
-
Beyler, Tottenham takımını yönetiyorum ve bugün liverpool ile deplasmanda maçım var kadro değerlerimiz aynı sayılır rakip 4-4-2 b paslı oyun adam markajı ofsayt taktiği evet stil agresif olarak çıkacak maça ben deplasmanda ne gibi bir taktik izlemeliyim 4-3-3 b kk şuanda
-
@sersery35 433b kk oyna
-
3-5-2 KK karşı ne gider en mantıklı?
-
Selamlar. Schalkeyim ve birinciyim. İkinci Wolfsburgla aramda 1 puan var. Rakibim Leipzig. Kendi evimde oynayacağım. Kadro değeri 210 M benimkisi ise 190 M. 3-3-4 oynuyor Adam savunması ve Ofsayt Tuzağı açık. Stili ise Uzun Top. Nasıl bi yol izlemeliyim ?
-
@aktsalper 433b kanatları kullan ofsayt yok alan markajı yap bence
-
@saidkayaa teşekkür ederim.
-
442 b ye karsı nasıl oynamalı .kadrom kaliteli ..?
-
-
@saidkayaa cidden sağol. 4-0 gibi farklı bir skorla geçtim rakibimi.
-
@aktsalper ne demek her zaman
-
Merhaba takımım Southampton takımımda James Rodriguez var falan var karşı takım Brighton and Hove Albion yani benim takımım 1 tık daha önde gibi rakibin taktikleri ise Paslı Oyun , alan markajı açık ve ofsayt tuzağı kapalı 4-3-3 b bu taktiklere karşı taktik verebilirmisiniz ?
-
@emre1122332211 sen sadece bu taktiğin aynısı kanatları kullan alan markajı ofsayt yok yapman yeterli olur bence
-
merhaba yeni lig açtık macnshester united takımım ilk maçım manchester city ile nasıl bir taktik uygulamalıyım kesin yenmem lazım arkadaşı
-
Arkadaşlar merhaba, 4-3-3 a ve 4-3-3 b arasındaki fark hakkında bilgi sahibi olan var mı? Kanatları kullan oyununda hangisi sizce daha avantajlı?
-
Selamlar. Acil bilgi gerekiyor kardeşlerim. Rakibim M. United. Ben M. City im. 4-3-3 B oynuyor Alan Markajı ve Ofsayt Tuzağı açık. Stili ise Paslı Oyun. Ne yapmalıyım? Adamı kesin yenmem gerek.