OSM Taktikleri
-
@aktsalper ne demek her zaman
-
Merhaba takımım Southampton takımımda James Rodriguez var falan var karşı takım Brighton and Hove Albion yani benim takımım 1 tık daha önde gibi rakibin taktikleri ise Paslı Oyun , alan markajı açık ve ofsayt tuzağı kapalı 4-3-3 b bu taktiklere karşı taktik verebilirmisiniz ?
-
@emre1122332211 sen sadece bu taktiğin aynısı kanatları kullan alan markajı ofsayt yok yapman yeterli olur bence
-
merhaba yeni lig açtık macnshester united takımım ilk maçım manchester city ile nasıl bir taktik uygulamalıyım kesin yenmem lazım arkadaşı
-
Arkadaşlar merhaba, 4-3-3 a ve 4-3-3 b arasındaki fark hakkında bilgi sahibi olan var mı? Kanatları kullan oyununda hangisi sizce daha avantajlı?
-
Selamlar. Acil bilgi gerekiyor kardeşlerim. Rakibim M. United. Ben M. City im. 4-3-3 B oynuyor Alan Markajı ve Ofsayt Tuzağı açık. Stili ise Paslı Oyun. Ne yapmalıyım? Adamı kesin yenmem gerek.
-
@sirmehmetali 433b bana göre daha avantajlı
-
Arkadaşlar merhaba rakibimden 3 kat güçlüyüm değer olarak mac deplasmanda 442b kanat oynuyo hücum oynuyo evinde kamp. Basmış gizli yapıp ne yapmam lazım ben 442a paslasarak oynuyorum
-
Merhabalar.
433te kanat mı yoksa pas mı tercih ediyorsunuz.
Takım ortalamam 100 civarındayken pas oynadım, 20ye yakın şut çekip gol atamadım. Artık bi önyargı oluştu 433e karşı -
@comfortablynumb1903 Genelde kanatları kullanman iyi olur ama 433 b de pasda oynayabilirsin
-
@cnytakn Merhaba 5-2-3 veya 5-3-2 kontra atak taktiklerine karşı güvendiğiniz bir taktik varmı ? Ne yaparsam yapayım yenemiyorum. Şimdiden teşekkürler (deplasmandayım)
-
İlk onbir’i benden daha güçlü 4-4-2A pas oyunu alan savunması yapan birine nasıl oynamalıyım
Not:Kadrom çok daha iyi sadece ilk 11’im bir tık daha kötü -
@thefutureseth 442 b pas alan savunması ofsayt yok.
@kralsado03 433 a kanatları kullan kamp basabilirsen bas.
-
Merhaba maçım Stoke City ile takımım rakibimle eşdeğer güce sahip 4-3-3 A Agresif oynuyacak,Kanatları kullan seçmiş ofsayt kapatmış sizce karşı taktik olarak ne yapabilirim ?
-
Arkadaşlar Oyundaki tüm dizilişleri ve çizgi taktiklerini yapıyorum ve uygulamada sıkıntı olmuyor fakat şu ayrıntılı taktikler neye göre ayarlanıyor anlamıyorum bana bunun mantığını öğretecebileck veya anlatabilecek var mı ?
-
Merak ettiğim birşey var neden 442b taktiği pek tercih edilmiyor ?
-
ya beyler ben cityim arkadaşlarla lig açtık 10kişi falan var işte normalde şuan 2.yimlig bitecek ama şöyle bi sıkıntı oldu adamlar bana karşı full otobüsü park et+kontraatak oynayıp berabere kaldılar veya yendiler bu otobüse ne gibi çare bulabiliriz yemin ederim deliriyorum napıyolar tank mı koyuyolarsa napıyolarsa atamıyoz
-
@berkaycoban6 reel futbolu düşünerek rakiplerinin bu taktigine veya başka taktiklerine çözüm bulabilirsin. Yani reelde katı defans osm de otobüsü park et demektir. Reel futbolda katı defansı açmanın yolu oyunu sahaya yayıp oyun alanını geniş tutmaktır, ki bu da oyunu kanatlara yaymak demektir. Yani kanatları kullan oyun anlayışıyla rakibe çözüm bulabilirsin