OSM Taktikleri
-
beyler ben göztepeyim yarın başakşehir ile maçım var aramızda 90m fark var ve üstün ama maç evimde taktiklerini gizlemiş belki de antrenman kampına da gitti bilmiyorum 442b paslı mı oynayayım yoksa 4231 kgv mi ?
-
Merhabalar benim yarın marsilya ile maçım var takımım monaco benim 645m onun 304 m kadro değeri var 4-3-3a kanatları kullan alan markajı ofsayt tuzağı hayır oynuyor saha seviyesi 1 deplasmandayım ben yenmem için ne taktik önerirsiniz daha önce 4-3-3a kanatları kullan mevkiler sabit alan markajı ofsayt tuzağı hayır baskı stil tempoyu sırasıyla 60-40-60 yapmıştım onun 12 şutu benim 11 şutum vardı şimdi taktik önerilerini bekliyorum
-
Merhabalar bugun lig birincisiyle maçım var tarafsiz sahada kupa maci... o inter milan 4-3-3 a kk adam adama ofsayt evet oynuyor ve lig boyunca hic maglubiyeti ve beraberligi yok...Kadro kalitemiz hemen hemen eşit karsilikli antrenman kampina gittik... bu taktige karsi ne oynamaliyim ? Baski stil tempo degerleri ne olmali?
-
@bera-çögenli 451 KGV defans orta sabit forvet ortaya destek, alan sav. ofsayt kapalı, hakeme göre normal/agrasif 55-55-85. Başarılar...
-
@femeks hocam sağolasın... bir de man city ile maçım var ben swansea yim kadroda benden biraz üstün. 4-4-3a pasli oynuyor, alan savunmasi ve ofsayt kapali... buna karşı ne oynamaliyim? Baski stil tempo ne olmali?
-
@CnytAkn hocam senin fikrin nedir ?
-
takımım Queens Park Rangers lıgde 10.lugu hedeflıyor.lig baslayalı daha 4 mac oynadım 5.maca gırıcem bır taktıge ıhtıyacım var 4-4-2 mı 4-2-3-1 mı yada 4-5-1 mı ıyı gıder guc oranı kac olmalı tam olarak analız edebılıcek olan var mı lıgı guzel yerde bıtırmek ıstıyorum suan 13.sıradayım her maca dengelı cıkıp kazanabılıcek bır yapıya ıhtıyacım var cevaplarsanız sevınırım tesekkurler herkesın fıkrıne acıgım ..
-
@bera-çögenli Kadron 451 e uygun ise 451 kgv alan ofsayt yok cıkabılırsın sayıları ortalama tut 40-60 arasında tutman iyi olur.
-
Rakibim 4 5 1 kaleyi görünce vur oynuyor, kadrom hemen hemen onunkiyle eşit seviyede maç benim evimde ve rakibim defansif oynuyor bu çoğu maçından belli nasıl bir taktikle çıkabilirim ?
-
@furkançamlı34 433b oyna kendi evindeyse
-
Arkadaşlar rakibimle takımlarımız eşit sayılır benden 50M yüksek oyuncularımızın gücü 100 civarı rakibim 4-3-3 B Paslı oyun alan savunması ofsayt taktiği açık oynuyor bunu nasıl yenebilirim kupa macında beni 1-0 yendi ben 4-3-3 a kk oynuyorum
-
sa beyler osm everton takımını aldım ve lig yeni kuruldu.Evertonla oyuna başlangıcım nasıl olmalı ne yapmalıyım hangi oyuncular satmalı hangilerini geliştirmeliyim nasıl bi dizilişle oynamalıyım taktikler nasıl olmalı yardımınızı bekliyorum teşükkürler
-
bişey daha sizde oyundaki en aktif topcular kimler (mesela forvet gabriel jesus ortasaha de bruyne sağ bek bellerin vs gibi) ama bunları herkes biliyo az bilinen ama cok iş yapan topçular varmı onlarıda paylaşırsanız sevinirim
-
@kaanyagli said in OSM Taktikleri:
bişey daha sizde oyundaki en aktif topcular kimler (mesela forvet gabriel jesus ortasaha de bruyne sağ bek bellerin vs gibi) ama bunları herkes biliyo az bilinen ama cok iş yapan topçular varmı onlarıda paylaşırsanız sevinirim
-
beyler bişey daha kaşiften Vinicius Junior nasıl getiririm bilgisi olan varmı
-
Selamın Aleyküm 5-3-1-1 Paslı oyuna karşı taktiğiniz var mı ? Benim fikrim 4-5-1 Kanatları kullan ortasahayı kalabalık tutmak sizce faydası olur mu ? Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
-
Merhaba arkadaşlar , rakibim 433 a paslaşarak oynuyor.Kadro değerlerimiz eşit ve kupa maçı. Hangi taktikle oynamamı önerirsiniz ? 2 saat sonra maçım var. Kadrom 4 5 1-4231 için uygun değil orta sahamda 2 eksik adamım var. Geri kalan formasyonlar için uygun.
-
4-2-3-1 kgv adam adama karşı hangi taktik önerirsiniz