OSM Taktikleri
-
@kaanyagli said in OSM Taktikleri:
bişey daha sizde oyundaki en aktif topcular kimler (mesela forvet gabriel jesus ortasaha de bruyne sağ bek bellerin vs gibi) ama bunları herkes biliyo az bilinen ama cok iş yapan topçular varmı onlarıda paylaşırsanız sevinirim
-
beyler bişey daha kaşiften Vinicius Junior nasıl getiririm bilgisi olan varmı
-
Selamın Aleyküm 5-3-1-1 Paslı oyuna karşı taktiğiniz var mı ? Benim fikrim 4-5-1 Kanatları kullan ortasahayı kalabalık tutmak sizce faydası olur mu ? Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
-
Merhaba arkadaşlar , rakibim 433 a paslaşarak oynuyor.Kadro değerlerimiz eşit ve kupa maçı. Hangi taktikle oynamamı önerirsiniz ? 2 saat sonra maçım var. Kadrom 4 5 1-4231 için uygun değil orta sahamda 2 eksik adamım var. Geri kalan formasyonlar için uygun.
-
4-2-3-1 kgv adam adama karşı hangi taktik önerirsiniz
-
Arkadaşlar botu çok büyük farkla yenmem lazım 433a paslı adam markaji ofsayt hayır yapmış nasıl yenebilirim hakem agresif maç sahamda stadyum 3. seviye
-
man u için kullanabiliceğim bi taktik arıyorum rakiplerim genel olarak 4-3-3 b oynuyor
-
Arkadaşlarımla premier lig actik ben man.city aldim ama ilk mactan yenildim . Yeni oldugum icin ne taktik biliyorum ne diziliş yardimci olursaniz sevinirim
-
Arkadaşlar rakibimle takımlarımız eşit sayılır benden 50M yüksek oyuncularımızın gücü 100 civarı rakibim 4-3-3 B Paslı oyun alan savunması ofsayt taktiği açık oynuyor bunu nasıl yenebilirim kupa macında beni 1-0 yendi ben 4-3-3 a kk oynuyorum
-
@samed-dağlı rakip hakkında bilgi verirsen yardımcı olayım kardeşim rakip kadrosu, maç kimin sahasında, hakem nasıl rakip'e casus yolla burda paylas bilgileri.
-
@cengoxx78xx-2m Maç nerde ve hakem nasıl?
-
Merhabalar şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler hedef 15 malatyaspor takımını aldım ve sezon boyunca çoğu maçta 6-3-1 taktiği ile oynamak istiyorum
6-3-1 taktiği için çizgi taktikleri baskı stil tempo değerleri ve oyun stili önerebilirmisiniz ?
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
@samed-dağlı rakip hakkında bilgi verirsen yardımcı olayım kardeşim rakip kadrosu, maç kimin sahasında, hakem nasıl rakip'e casus yolla burda paylas bilgileri.
rakibin dizilis 433b pasli oyun alan savunmasi
Oyuncularimiz nerdeyse ayni seviyede hakem normal -
Rakip 4-4-2 b kanatları kullan oynuyor. Adam markajı ve ofsayt kapalı... kadro değeri olarak ben daha üstünüm. Bu takima karsi ne oynamaliyim? Baski stil tempo ne olmali? Kupa maci tarafsiz sahada maç.
-
Diger rakibimde 3 3 4 uzun top oynuyo benim sahamda hakem en kızgın olan sanirim ve rakibimin 80 ustu cok oyuncusu yok benim hepsi 90 ustu
-
@cengoxx78xx-2m Maç nerde ve hakem nasıl?
maç onun stadında hakem turuncu
-
541 dizilişiyle kontra atak mı oynanır yoksa kaleyi görünce vur mu ?
-
Rakibim Arsenal 4-4-2B Paslı oyun alan savunması ve ofsayt taktiği yok olarak oynuyor ben de watfordum messi var forvette ve defansım da 85+ ne önerirsiniz ?
-
@cihan-morinho ve hakem çok sakin