OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 mesela püf noktalar nedir
-
@Guerlain1903 Örnek veriyorum rakibin 433 Oynar ama orta sahaları güçsüzdür sende kadro değerin yakındır, sen de 433 çıksan kötü orta sahalar kapışır ama sen buna 451 çıkarsan orta sahada üstünlüğü alırsın ve iyi bir forvet ile avantaj sağlarsın. Ama kadron çok daha iyiyse 433 oynarsın bariz üstünlük alırsın.
Rakibin Adam Adama oynuyorsa sen 451 oynamamalısın mesela, o forvet kaybolur rakip defansta, 433 yaparsan rakibin defans zorlanır ve sende hemen bir reaksiyon olarak orta saha oyuncularını da forvete yardımlı şekilde yaparsın bi nevi mental avantaj olur. Bunlar küçük örnekmişler bu şekilde yani
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
.
valla güzel örnekler teşekkür ederim tamamen mantık diyosun yani peki şimdi rakiplerimi casuslayıp gelen sonuca göre ben de bi anti taktik yapsam mantığım doğru mu yanlış mı söyler misin bana -
@Guerlain1903 Kesinlikle doğru casus yollayıp rakibi analiz etmek lazım, taktiği dizilişi kadrosu bunlar bakmak lazım, hakeme de dikkat edelim Rakibinin ligdeki diğer maçlarına da bakmanı öneririm içerde dışarda puan kaybettiğinde hangi taktikle çıkmış hangi taktiğe puan kaybetmiş.
-
@mrtgll33 hocam peki kanatları kullanın antisi nedir paslaşarak oyna mı kontra mı
-
@Guerlain1903 kadro daha iyiyse direk kanat oyunu, eğer değilse KGV olabilir
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@DoğukanUçanOfficialS Uçuk bir taktik yaparsak tabi işe yaramaz Kadro sadece bir etken ama unutmamak lazım önemli bir etken.
aynen öyle kardeşim ama ben çok düşük ezik takımlarla şampiyonluk mücadelesine girdim
-
@DoğukanUçanOfficialS kardeşim bende bu oyunu yaklasık 5 senedir oynuyorum oyunun en az 3 senesini aynı taktikle oynadım aktif olarak kullandıgımda oyunu ya yenilgisiz bitiririm yada 1. kişiden kişiye değişiyor o dediğin
-
@Yusuf-Hayaloğlu bu ismi bi yerden hatırlıyorum ama nerden hatırlıyorum çıkaramadım...
-
Merhaba @YYYounes
Fikstür önemli burada, ama ilk tavsiyem 451 - 4231 ağırlıklı kadro kurman ve zamanla bu kadroyu üst seviye çekerseniz tabiki 442 ve 433 e sırasıyla uygun hale getirebilirsiniz, ne kadar iyi transfer o kadar çabuk üst sıralar
-
@YYYounes said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 Tesekkür ederim deneyecegim de şu baskı still tempoyu napıcam mesela Juventis 4-3-3 B kanat veya pas da ?
433 en iyi kanat olur
-
@GS_METECAN şunları kastettim
-
![1_1486001477510_Screenshot_2017-02-02-04-10-35.png](Yükleniyor 100%) ![0_1486001477496_Screenshot_2017-02-02-04-10-45.png](Yükleniyor 100%)
Örneğin buna karşılık ne yapmalıyız? Kadrom net bir şekilde daha iyi. -
Lazio ile şuan ligde 3.sıradayım, liderle aramda 4 puan fark var. 15 maçta da kaybetmedim. 4-4-2B paslı oyun oynuyorum ancak birkaç manasız beraberlik aldım ve çok az gol atıyorum. Sonra 4-3-3B kanatları kullan taktiğini denk bir rakibimde denedim(Torino), 5-0 kazandım, hemen ardından aynı dizilişle bilgisayarı(Atalanta) 1-0 yenebildim. Daha çok gol atabilmem için önerebileceğiniz genel bir öneriniz var mı? Bir de sıradaki maçımdaki rakibim 5-3-2 kontratak oynuyor. Nasıl bir taktik tavsiye edersiniz?
-
@Salvatore-D. 433KK öneririm yine, yüksek pres avantaj sağlar.