OSM Taktikleri
-
4-3-3 b
-
@f-s-m-0-13 öncelikle selamunleykum abi. Chelsea olarak tottenham ile maçım var lideri belirleyecek bir maç. 4 3 3 b paslı oyun ile oynuyor. Kadrom geniş denebilir nasıl bir diziliş önerirsin. Antrenman da basicam.
-
En iyi 5 Savunmalı kontra atak taktıklerı nedir. ( 5-3-2 ve 5-3-1-1 arasında kaldım )
-
@emirhangns İkisi de hemen hemen aynı.
532 biraz daha defansif gibi.
5311 daha yaygın olarak kullanılıyor ama -
beyler yarın benden 280m düşük kadrolu takımla deplasmanda oynayacağım üstelik kamp basmış ajan gönderdim 433a paslı oyun oynuyor ben ligin en iyi kadrosuna sahip olduğum için 433b kanat oynuyordum bütün maçlarda aynı taktiğimi bozmayayım mı yoksa defansif mi çıkmalıyım biraz ?
-
@CnytAkn hocam rakibim 400m kadro değerli ortalama 95 94 oyuncuları var ben de 530m kadro değerim var 4 3 3 a kanatları kullan oynuyorum. Sizce dğiştirmem gereken bir şey var mı ?
-
@cihan-morinho kadron 433 e uygun ise ve evindeyse çok rahat 433 a kanat çıkabilir sin. hakeme göre çıkmayı unutma
-
Form durumlarını % kaçın altına düşürmemek gerekli.
Mesela koyu yeşile düşmüş, %88 formlu bir oyuncuyu oynatmak çok büyük bir fark yaratır mı -
Rakibim benden bayağı güçlü O Beşiktaş ben Konyaspor 4-4-2 B taktiğini kullanıyor Kaleyi görünce vur - Adam Markajı - Ofsayt tuzağını kullanıyor buna karşı ne yapabilirim ?
-
@sametozdarıcı 5311 kontra atak veya 4231 KGV oynayabilirsin.
-
@sametozdarıcı 4-3-3 (A) kullanabilirsin aslında, kgv ya da kanat oyunu kurtarabilir gibi. Arada çok değer farkı varsa 6-3-1 / 3-5-2 kontra deneyebilirsin
-
@comfortablynumb1903 en ideali % 80 üzerindeki oyuncuları oynatmak tabiiki kadronun bunun için uygun olmadığı nadir durumlarda mecbur kalırsan oynatabilirsin % 85 - 90 üzeri olursa avantaj olur senin için tabi .
-
@comfortablynumb1903 Ben de form durumlarına çok dikkat eden bir oyuncuyum. %90'ı gördüğümde bile çekiniyorum. Fakat ben aşırı bir etki ettiğini görmedim. Rakipler yada bilgisayarda %70 form durumunda oynatıp 9 puan alan, 3 gol atan bir çok futbolcu gördüm. Takımın gücünü azaltıyor mu orasını bilene sormak lazım.
-
4-3-3 B , KGV , Adam markajı taktiğine karşı nasıl bir yol izlemeliyim ? Takımın gücü benle eşit
-
@CnytAkn iyi günler yarın maçım var da. oyuncu güçleri olarak onun 80 ortalaması var ise benim 70 dir. 5-3-1-1 kontra atak, alan markajı, ofsayt tuzağı yok oynuyor. maç onun evinde. hakem kırmızı.antrenman kampına gideceğim ve de kadrom tüm dizilişlere uygun. nasıl bir taktikle çıkmalıyım acaba
-
Dostlar kolay gelsin iyi oyunlar herkese..
Bir sorum olacaktı yardımcı olabilirsiniz inşallah.Benim kadrom daha iyi oldugu halde kupa maçında vs. galibiyet alamama sorunu yaşıyorum ve oyuncuların yerıyle alakalı oldugunu düşünüyorum orta saha geriye defans yerınde kal gibi... Hangi taktikte nasıl düşünmeliyim nasıl düzenlemeliyim yardımcı olur musunuz lütfen -
@sametozdarıcı Maç kimin evinde ve hakemin sertlik derecesi nedir? Bunları göze alarak bir takım çıkarabilirsin.