OSM Taktikleri
-
@danqer said in OSM Taktikleri:
@manhay hocam kolay gelsin.
442a paslı oynayan takıma karşı yarın kendi sahamda maçım var. Defans hariç benim kadrom daha iyi hangi taktikle çıkmalıyım.@osmancandar said in OSM Taktikleri:
@danqer 4231 kgv alan 68 39 55 orta geriye diğerleri sabit dene verim alırsın 442 ye karşı
manhayda söylesin fikrini ona sormuşsun yanlış anlaşılmasın şimdi stafflardan korkarım zaten
-
@dkclcnr58 433 b yap sal kobrayı üstüne
-
Arkadaşlar yarın şampiyonluk maçım var yenen şampiyon olucak. Rakip 4-3-3 A kanatları kullan çıkıyor ve aşırı ofansif bi tarzla oynuyor. hakem turuncu maç benim evimde. bende genellikle 4-4-2 A çıkıyorum ve nerdeyse bütün maçlarım +3 gol bitiyor. bu 4-4-2 A yı bu adama karşı kullanayımmı yoksa 4-3-3 A ya karşı başka şey mi yapayım maç bnim evimde stadyum +2 1 puan fark var yenen şampiyon olucak. rakiple aramda 100 M kadro değeri var o daha üstün ama oyuncuları benden daha yorgun. hazır evimdeyken kesin galibiyet almak istiyorum. 4-4-2 A çıkmak istiyorum doğrumu yapıyorum nasıl olmalı sizce taktik verin teşekkürler
-
@osmancandar estagfurullah burda herkes birbirine yardimci olmak icin var tesekkur ederiz burda insanlara yardimci oldugun icin
@Danqer evde misin deplasmanda mi?
-
Arkadaşlar küçük takımlarda (mesela hedefi 6-9 civarı ) nasıl bi taktik izlemeliyim.Forumda okuyup uygulamaya soktuğum 4-5-1 taktiği şuan iyi ilerliyor ama bir takımım berabere kalmış.Tabii bu normal birşey.Takımım çok güçsüzdü.Herneyse konuyu toparlıyım.Sizin bana önerebileceğiniz 4-5-1'den farklı bir diziliş veya taktik var mı ?
Teşekkürler!! -
@berkezdmr39 4-3-3 B paslı oyun forvet orta sahayı destekle orta daha defansı destekle defans geride kal değerleri 70-65-65 yap iyi gider
-
@osmancandar eyvallah reis
@manhay evimde oynuyorum da adam şimdi gizli antrenman yapmış umarım taktik değiştirmez -
Kaleyi görünce vur taktiğine karşı adam markajı mantıklı mı depteyim
-
@manhay hocam dün de sormuuştum ama yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Rakipten 1 tık iyi kadrom var evimde oynuyorum rakip gizli antrenman yaptı dün 433 kk dediniz ama birazcık riskli olmaz mı bu yoksa 433 kk devam mı edeyim