OSM Taktikleri
-
@mehmet-reşat-nayır Kardeş korkanın cocugu olmaz felan deme Kazanırsam şampiyonum kaybetsem rakip şampiyon. Ona göre bi taktik verin
-
@besırarslan deplasmanda isen 433 tavsiye etmem 4231 451 kgv yada 442 b pas uygula hangisine uygun kadron var ise bunu senin seçmen daha doğru.
-
-
@besırarslan heyecana bakar mısın? ben korkanın çocuğu olmaz der girerdim bu topa. maksat heyecan
-
@besırarslan 433a kk oynayabilirsiniz
-
Taktik yardım lütfen
-
@CnytAkn
Merhabalar sayın adminler...1)4-2-3-1 taktiğine kanatlarda hangi oyuncu profilleri oynamalı?
2)4-5-1 taktiğinde kanatlarda hangi oyuncu profilleri oynamalı ?Ve şu bilgiler doğru mudur?(ÖNEMLİ)
Atak ile defans arasında 3 fark olan adam OFANSIF orta saha 74-71-72
Atak ile defans arasında en az 4 fark olan adam kanat adamı 85-81-83 -
@eren-erulutekin Dogru degil kardeşim. 4 2 3 1 ve 4 5 1 soruna gelecek olursak, Oyun stiline göre farklılık gösterir. Örnek olarak 4 2 3 1 kgv oynayacaksan hücum gücü yüksek oyuncuları orta 3'lüye koymalısın. Pas oyunu oynayacaksan Orta ve defansif özelliği iyi olan oyuncuları orta 3'lüye koyarsın.
-
@besırarslan said in OSM Taktikleri:
, Oyun stiline göre farklılık gösterir. Örnek olarak 4 2 3 1 kgv oynayacaksan hücu
peki 4231 ve 451de orta üclüyle oyle adamlar koyacagız tamam, kanatlara nasıl adamlar koyacagız?
-
@eren-erulutekin orta üçlüden kastı, kanatlarda dahil
-
@mehmet-reşat-nayır peki dostum bu atak ile hucum arasında cok fark olan oyuncuların özelliği nedir? onları nasıl kullabılırız? +ları -eksileri var mıdır?
-
@eren-erulutekin oyun stili farketmez ofansif olanlan ön bölgede defansifler defansif bölgede geride olmalı 433 veya 4231 aynı şekilde
-
@eren-erulutekin 30 ile 59 arası
-
@eren-erulutekin defansı yük olan orta saha oyuncusunu, diziliş yerine göre geri de oynatırsın, ileri de değil. örnek veriyorum. pogba' yı, 433a dizilişinde, ofansifte değil, merkez de, sağda veya solda oynatırsın
-
@mhsnysl-9369 bu senin taktiğin ile alakalı. 4231 için örnek veriyorum. 4231' i defansif olarak çıkacaksan, forveti orta saha destekli oynatırsın ama 4231' i ofansif oynamak istersen, forveti sadece ileri oynatırsın. aynısı orta saha içinde geçerlidir. defansifte sabit kalırlar ama ofansifte forvete yardımcı
-
@mehmet-reşat-nayır hocam 433 gibi taktiklere aynı mı birde 4231 de orta saha defansif yardım daha iyi değil mi