OSM Taktikleri
-
@süper-yiğido28 451 kgv forvet ortaya destek diğer mevkiler sabit. 50-40-50 alan sav. ofsayt kapalı.
Kadronuz uygun ise;
forvetiniz defans gücü yüksek ve yaşı büyük olsun.
orta saha kanatları ve ön liberonuz defansif yönü kuvvetli orta saha olsun, öndeki iki orta saha oyuncusu ofansif yönü güçlü olanlar olsun.
defans oyuncularınızın stoperler 0-19 gücünde, kanarlarda 15-29 gücündekilerden tercih edersiniz. -
@femeks baya detaylı olmuş. çok teşekkürler.
iki taktik için de uygundur di mi yazdıklarınız -
@süper-yiğido28 kritik deplasman maçlarında rakibimin taktiğine bakmaksızın bu taktiği kullanıyorum. rakibin antrenman kampına gitmez ise iki taktiğe karşıda başarılı olur bu taktik...
-
@femeks hocam eşit takımlara karşı taktik nasıl olsun evimde oynayacağım ev avantajı 433 kanat oynamayı düşünüyorum çizgi taktik nasıl yapayım eşit olduğu için hepsini 60 civarı yapsam iyi mi
-
@yesiloglu-93 kanatları kullanda mevkileri sabit bırakıp alan sav. ofsayt kapalı 60 ortalamalı olur...
-
Çok Saol hocam
-
@yesiloglu-93 Hele şükür ki sorularına cevap bulabildin
-
@sexafonn Allaha şükür
-
-
This post is deleted!
-
@sexafonn hocam yine rahatsız ediyorm rakip 442 oynadı ben evimde olduğu için 433 kanat hepsi sabit 60-60-50 oynadım 2-1 yenildim neyi yanlış yaptım topla oynama 60 öndeydim
-
@yesiloglu-93 Yeşiloğlu hep kazanacaksın diye bişey yok Arada kaybette bizde tat alalım.
-
@besırarslan Maalesef taktik konusun da iyi değilim benim yüzümden kaybetmeni istemem.
iyi forumlar
-
@besırarslan said in OSM Taktikleri:
Merhaba hocam, 4 3 3 kk alan savunması oynayan takıma karşı ne çıkmalıyım. Deplasmandayım. hakem normal. Ben chelsea rakip tottenham. kadro değerim 661 rakip 500
Beyler yardım edecek olan yok mu
-
@BesırArslan
@manhay said in OSM Taktikleri:Merhaba @karasuvari1453
451 40 60 bandinda bir taktik yapabilirsiniz 433 e karsi etkili olacaktir.