OSM Taktikleri
-
@süper-yiğido28 kritik deplasman maçlarında rakibimin taktiğine bakmaksızın bu taktiği kullanıyorum. rakibin antrenman kampına gitmez ise iki taktiğe karşıda başarılı olur bu taktik...
-
@femeks hocam eşit takımlara karşı taktik nasıl olsun evimde oynayacağım ev avantajı 433 kanat oynamayı düşünüyorum çizgi taktik nasıl yapayım eşit olduğu için hepsini 60 civarı yapsam iyi mi
-
@yesiloglu-93 kanatları kullanda mevkileri sabit bırakıp alan sav. ofsayt kapalı 60 ortalamalı olur...
-
Çok Saol hocam
-
@yesiloglu-93 Hele şükür ki sorularına cevap bulabildin
-
@sexafonn Allaha şükür
-
-
This post is deleted!
-
@sexafonn hocam yine rahatsız ediyorm rakip 442 oynadı ben evimde olduğu için 433 kanat hepsi sabit 60-60-50 oynadım 2-1 yenildim neyi yanlış yaptım topla oynama 60 öndeydim
-
@yesiloglu-93 Yeşiloğlu hep kazanacaksın diye bişey yok Arada kaybette bizde tat alalım.
-
@besırarslan Maalesef taktik konusun da iyi değilim benim yüzümden kaybetmeni istemem.
iyi forumlar
-
@besırarslan said in OSM Taktikleri:
Merhaba hocam, 4 3 3 kk alan savunması oynayan takıma karşı ne çıkmalıyım. Deplasmandayım. hakem normal. Ben chelsea rakip tottenham. kadro değerim 661 rakip 500
Beyler yardım edecek olan yok mu
-
@BesırArslan
@manhay said in OSM Taktikleri:Merhaba @karasuvari1453
451 40 60 bandinda bir taktik yapabilirsiniz 433 e karsi etkili olacaktir.
-
@karasuvari1453 denedin mi hiç aga
-
@besırarslan ben 4231 kgv giderdim ama korkanın çocuğu olmaz diyorsan, 433a kk git sende