OSM Taktikleri
-
@mhsnysl-9369 o da rakibe göre değişir. güçlü bir rakibe karşı defansif gidersin sabit bırakırsın, ama ofansif gidersin, forvete yardım yaparsın. ben 4231 de genel de defans yardım yapmıyorum çünkü kontra atak gitmiyorum. genel de 4231' i kaleyi görün vur ile oynarım. o taktikte de defans yardım ihtiyacı duymuyorum, sabitliyorum. bu tercih sana kalmış
-
This post is deleted!
-
@cnytakn hocam bir şey soracağım bazı rakipler ile oynuyorum istatistikler hep benden yana oluyor adam 1-0 2-0 yeniyor mesela topla oynama 60 öndeyim şutlar 20 5 gibi
-
Merhaba beyler yardım edecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.İtalya liginde oynuyorum son 3 hafta var ve artık iş averaja kaldı benimde rakibiminde computer ile maçlarımız kaldı çok gol atabileceğim averaj kasabileceğim bir taktiğe ihtiyacım var bütün mevkilerim +100 taktik olarak her taktiğe uyar takımım yeterki çok gol atabileyim
-
@furking16 4-3-3A Kanatların kullan 80-75-75. Bekler ileri. Diğer mevkiler sabit. Kaptan forvet.
-
@mhsnysl-9369 Oyuncuların yetersizdir, son vuruşlar vs. de uzmanlar yanlış seçilmiştir bir çok neden olabilir.
-
beyler 433a kanatları kullan çizgi taktiklerini verir misiniz? ve mevkiler sabit mi?
-
@besırarslan biz burda sana ne kadar taktik verirsek verelim, her kullanıcı farklı sonucu alıcaktır. bence kendi taktiğini kendin belirlemelisin
-
Arkadaşlar Beşiktaş ile maçım var kadro değeri 310m benim ise 210 m 4.5.1 kontra atak oranla ise 30 iyi mi sizce ?
-
Merhabalar ben Zenit'i yönetiyorum arkadaşım ise aynı ligde Spartak Moskova'yı yönetiyor ve yarın maçımız var.1 puan farkla liderim ve onun kadrosu 1 tık daha iyi.Taktiği 433b kanatları kullan alan savunması ofsayt yok bekler ileri diğer mevkiler sabit 70-70-70 oynuyor benim ne oynamamı önerirsiniz?
-
Bilgisayara karşı nasıl bir yaktık ile çıkmak gerekir
-
Ya gençler yardım edin evimde iken ve deplasmanda iken tempo vs nasıl yapayım kaçta olsun birde sertlik nasıl ayarlayaym
-
@mhsnysl-9369 Baskı - Stil - Tempo' yu ayarlamak için bir süre değişkeni göz önünde bulundurmak gerek.
Rakibinizin kadrosu, taktiği, onun bst'si, sizin kadronuz, dizilişiniz vs vs. Ama en azından ben 40 - 60 bandında tutuyorum genelde.
Sertliği de hakeme göre ayarlamak gerekiyor. Yine ben kırmızı ve turuncu hakeme normal (bazen sarıya da), mavi ve yeşile agresif çıkıyorum. Sertliği ayarlarken rakibinizkine de bakmanızı öneririm. Genellikle onunkinin altına düşmemeye çalışın. -
@comfortablynumb1903 doğru hocam işte bende onu anlayamıyorum karşı takım nasıl oynayınca ben tempo vs yapacağım
-
@mhsnysl-9369 karşı takıma en fazla casus atabilirsin. diğer ayarlar içinde kendini rakibin yerine koyup o şekilde taktiğini belirlemelisin
-
Oyuncu satmada şans faktörü dışında kullandığınız totemleri-ipuçlarınız nelerdir ? @CnytAkn
-
Rakibim 442 kaleyi vur oynuyor 433 oynamayı düşünüyorum