OSM Taktikleri
-
@maniactexas 433B oyna kardeşim
-
4-4-2a antisi demiyorum kardeşim 4-4-2a için en uygun taktik diyorum
-
@maniactexas kk ile oynuyorum arasıra, mevkiiler sabit defans bekleri ileri baski tempo 60 80 arası still 40 60 arası süpriz sonuclar alıyordum 3 5 farkla
-
Oyunda 13. haftada 60milyona adam satışı var mıdır? ben en fazla 40m gördüm şu an ligin bu bölümünde
-
@eren-erulutekin bu tamamen şans işi, şu an elimde yaklaşık 80m para var.
-
rakibim 5-3-1-1 kontra atak + alan savunması + ofsayt evet ile oynuyor. maç onun sahasında ve %2 saha etkisi var. kadro olarak olarak çok olmasa da ondan üstün bir takımım var. takım ortalaması 97-98, rakibin ise 93-94 civarı. hangi taktik ile çıkmalıyım sahaya...
-
Birden fazla hesap yasak mı
-
@yesilogluu-69 yasak tabiki
-
@femeks hocam üstteki taktik ricama bir şeyler yazma şansın var mı.?
-
@yesilogluu-69 diğer hesaplarına bir daha girmeyeceğin takdir de bir sorun olmaz
@süper-yiğido28 bence 451 ya da 4231 kgv oynamalısın
-
@mehmet-reşat-nayır hocam diğerleri sildim ancak forumda hala gözüküyorlar onları nasıl forumdan silerim
-
@yesilogluu-69 şikayet olduysa olabilir ama detaylı bilgileri stafflar biliyordur...
-
@süper-yiğido28 defansif oynamak istersen 451 kgv, atak oynamak istersen 442a paslı oyun tercih edebilirsin
-
@yesilogluu-69 Kalabilirler.Girmediğiniz takdirde bir sorun teşkil etmez.
-
@yesilogluu-69 2 hafta önce başka hesapla yazıp diğer hesapları kapattım birşey olur mu diyordunuz? Şimdi yine aynı şeyi diyorsunuz ve forumda yazdıklarınızın kalmasında sakınca yok bir daha diğer hesaplara girmediğiniz sürece...
-
@cnytakn hocam buraya ilk defa bu konu hakkında soru yazdım daha önceden yazmadım diğer kalan hesapları sildim bu kaldı ancak forumda eski hesaplar kayıtlı olarak gözüküyor onları silemiyorum onun için sordum hatırlarsanız oyun içinden mesaj olarak bugün attım size