OSM Taktikleri
-
@besırarslan 433b kanatları kullan 70-60-70 alan savunma ofsayt Yok mevkiler sabit
-
@besırarslan ronaldo sol hazard sağ messi orta
-
@besırarslan bence sabit kalmalı orta sahadan açık vermemek adına
-
Beyler yarın cityle oynuyorum. 433b pas alan markajı ofsayt açık oynuyor. Ne çıkmalıyım? Forvetlerim 100 ortasaham 100 defanslar 100 kalecim 108. Kadro degerinde rakibe 100m fark atmışım. Hakem kırmızı. Acil yardım beyler. Kadrom böyle;
FORVET:
Hazard 100
ronaldo99
messi 99
diego costa 97
pulisic 94ORTA SAHA
james 100,
isco98
koke 97
veratti 97
silva 97
giuliano 85DEFANS( FULL 100)
KALECİLER(courtouis 110 perin 99) -
@besırarslan Evindeyse 433 b kanat deplasmanda isen 4231 kgv hakeme göre sertlik
-
Beyler 4 3 3a kk chelseada iş yapmıyor. Kadrom full 100 ama gol atamıyorum. 433b pasa geçicem. Tek pas futbol mu daha iyi olur yüksek hızda paslaşma mı?
-
Flood yapmak yasaktir mesajinizi tek bir iletide gonderiniz. Iyi forumlar
-
@besırarslan 433 a taktiginde orta sahadaki oyunculardan sag ve sol taraf defansif yonu kuvvetli oyuncular ortadaki oyuncu ofans gucu kuvvetli oyuncu olmalidir. 433 b de ise sag sol ofans agirlikli orta defansif yonu agirlikli oyunculardan kurmalisiniz.
433 pasli kullanacaksaniz forvet ortaya destek bekler (30+ olmali) ileri 50 70 70 ofsayt acik alan sav.ile kullanabilirsiniz... -
@karasuvari1453 said in OSM Taktikleri:
cok defansif olmazmı evimdeki mac için ?
Yardım kadroya göre çizgi taktikler nasıl oluyor
-
@yesiloglu-93 KGV, Adam Markajı, Ofsayt Kapalı, Forvet Ortasahayı Destekle, Ortasala Pozisyonu Koru, Defans Bekler İleri, Baskı 50 , Stil 60 , Tempo 39 ile Oynadım 4 -0 Sonuç Aldım.
-
Kadroya göre çizgi taktikler nasıl yapacağım bir türlü anlamadım
-
@yesiloglu-93 451 için soruyorsanız forvet ortaya destek diğer mevkiler sabit oynuyorum ben. Bazı menajerler bu taktiği orta saha defansa yardım, diğer mevkiler sabit olarak da kullanıyor. Tercih size kalmış.
-
hepsi için soruyorum kadro gücüne göre yani
-
@yesiloglu-93 oynamak istediğiniz taktiği belirlemeniz lazım öncelikle. güçlü kadrolarda 433 kullanılır onunla ilgili paslı oyun mesajım yukarıda onu deneyebilirsiniz. 433 de kk taktiğini kullanacaksanız eğer mevkileri sabit bırakıp alan sav. ofsayt kapalı 60-70-70 ile oynarsınız.
-
rakibimden kadro değerim iyi. o sahaya 4-3-3b veya 4-2-3-1 ile çıkıyor. taktikleri sabit : paslı oyun , alan markajı , ofsayt taktiği evet. maçım deplasmanda. takımımın genel form durumu iyi. hakemin rengi sarı. nasıl bir taktik izlemeliyim. ikisi için de yazar mısınız...
-
@süper-yiğido28 451 kgv forvet ortaya destek diğer mevkiler sabit. 50-40-50 alan sav. ofsayt kapalı.
Kadronuz uygun ise;
forvetiniz defans gücü yüksek ve yaşı büyük olsun.
orta saha kanatları ve ön liberonuz defansif yönü kuvvetli orta saha olsun, öndeki iki orta saha oyuncusu ofansif yönü güçlü olanlar olsun.
defans oyuncularınızın stoperler 0-19 gücünde, kanarlarda 15-29 gücündekilerden tercih edersiniz. -
@femeks baya detaylı olmuş. çok teşekkürler.
iki taktik için de uygundur di mi yazdıklarınız