OSM Taktikleri
-
Beyler M.Cityle zor Bir kupa maçım var benim kadro 580 onunki 550 5-3-1-1 kontra oynamış
Ne önerirsiniz bu arada maç bugün 20:00 de -
nostaljide sovyetlerin taktiği nedir
-
@playboy-cowboy Kadronuzu kendiniz şekillendiriyorsunuz. Hiç bir takımın belirli bir şablonu yok, menajer olarak rakibe uygun taktiklerle takımınızı maçlara hazırlamalısınız...
-
-
Arkadaşlar merhaba ben osmyi en son 2012-2013 yıllarında bilet sistemi varken oynuyordum epey bir ara verdim. Ben takımda 30 yaş üstü veya 70 dereceli yetersizleri hep satıyorum transfer listesine genc gelince hemen alıyorum sizce hatamı ediyorum dogru transfer taktigi nedir nasıl transfer y
apmamı önerirsiniz -
@addsasadsad transferlerin yaş ortalaması dengeli olması lazım. tüm takım genç olursa olmaz, tüm takım yaşlı olursa da olmaz. Örneğin takıma kaptan olarak seçeceğiniz 2-3 tane 30 yaş ve üzeri iyi futbolcunuzun olması lazım. kesinlikle maçları etkiliyor
-
@erhanyilmaz61-0 said in OSM Taktikleri:
@addsasadsad transferlerin yaş ortalaması dengeli olması lazım. tüm takım genç olursa olmaz, tüm takım yaşlı olursa da olmaz. Örneğin takıma kaptan olarak seçeceğiniz 2-3 tane 30 yaş ve üzeri iyi futbolcunuzun olması lazım. kesinlikle maçları etkiliyor
hacı peki her genc oyuncuya şak diye damlamak mantıklımı sence? ben mesela takım alıyorum 24-25 yasında 75leri satıyorum takım iyiyse kötüyse tutuyorum onlar altın biliyon.
-
And içtik Westhamı şampiyon yapmaya. Kusursuz oldu kadro.
-
@addsasadsad kesinlikle oyuncuların farklı olduklarına inanıyorum. osm sadece sayıların oyunu değil. mesela sol bek marcelo oyunda 93 oynuyor ama transfer listesinden alacağın 100 üzeri oyuncu hangi yaşta olursa olsun 30 yaşındaki marcelo'dan iyi oynayamıyor. çünkü o marcelo
O yüzden sadece yaş değil ama futbolcuların en iyi olduğu yaşlar 25-28 arası bence. kadro yaş ortalaman 25-26 civarı olursa ligi götürürsün
-
@kkmehmet38 Santrfor iyi değil hani 10 numaran? Pogba'yı geriye çek. Coutinho veya Dele Alli yakışır Pogba yerine
-
@erhanyilmaz61-0 said in OSM Taktikleri:
@kkmehmet38 Santrfor iyi değil hani 10 numaran? Pogba'yı geriye çek. Coutinho veya Dele Alli yakışır Pogba yerine
Pogba ve Sanchez paketi yaptım. Arkadaşım Coutinho'yu kaptı. Alli aslında iyi bir tercih olabilir. Şimdi olmuş mu?
-
@kkmehmet38 kaleci, sol bek, sağ bek, stoperler, sağ kanat, sol kanat çok iyi.
kendi düşüncelerim olarak şunları söyleyeyim: sadece 10 numara ve santrfor bölgende sıkıntı var. ben olsam 10 numara bölgesinde bakayoko yerine lanzini'yi oynatırdım. eğer dersen ki ben lanzini'yi oynatmak istemiyorum, o zaman pogba ile bakayoko yer değişmeli. ve dediğim gibi iyi bir santrforun yok ama felipe anderson yerine chicharito daha yararlı olur orada. çünkü kendi mevkileri. benim inandığım osm oynayış şekli böyle -
Beyler şu kadroya bir türlü taktik oturtamadım saçma sapan puanlar kaybediyorum taktik önerisi olan var mı ya bayadır oynamıyordum oyunu
-
Arkadaşlar ben sizce hatamı yapıyorum atıyorum hedefi 4-8 veya 12-16 arası bir takım alıyorum ve yaşlıları hemen satıyorum derecesi kötü olanları yerine her buldugum genci alıyorum bu yöntem yanlısmı ozamanda diğer mevkiler eksik kalıyor. bazı arkadaşlar ortasahaya 80 alıyorsan defansada 80 alki orantı olsun diyorlar gidipte gücsüz takımda hemen 90 üstü oyuncuya para savurma diyor
-
@fiery38 doğru yapıyorsun kademeli olarak git küçük hedefli takımlarda önce 70-80 arası yap takımı sonra 80-85 yap sürekli ucuza oyuncu alıp 2.5 katına sat, en son kademede +90 a çekebilirsin takımı. Takım genel olarak genç olsun ama kaptanlık yapacak tecrübeli +25 + 29 yaş oyuncu bulundurabilirsin ortasaha olsun bu oyuncu önerim.
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
@fiery38 doğru yapıyorsun kademeli olarak git küçük hedefli takımlarda önce 70-80 arası yap takımı sonra 80-85 yap sürekli ucuza oyuncu alıp 2.5 katına sat, en son kademede +90 a çekebilirsin takımı. Takım genel olarak genç olsun ama kaptanlık yapacak tecrübeli +25 + 29 yaş oyuncu bulundurabilirsin ortasaha olsun bu oyuncu önerim.
Hocam takımımda 80lik adam pek yok suanlık derecesi 60-70 aralığındaki satılığa koydum ehemen en iyi oyuncum 78ligi satmayım diyorum birde sana bir sorum var bol gol atmak icin ne yapmak lazım ben hep paslı oynuyorum kanatları kullan oynucam ama kanatlarım verimsiz
-
@cnytakn Usta merhabalar osmde yeniyimde burda ortasaha veya diğer mevkiler için ayrım varmı? Mesela 80 hücumluk veya defanslık birisini sol veya sağ kanatta oynatsam sıkıntı çıkarmı? Teşekkürler...
-
@kkmehmet38 her oyuncu kendi mevkisinde verimli olur
-
4-3-3 b kanatları kullan ile güçlü bir rakible bir maçım hangi taktikle çıksam onu durdururu
m