OSM Taktikleri
-
@serdargndgn Hücum bekine gücü yüksek ise örn. Daniel Alves tarzı, yada ortasaha ort. özelliği iyin olan bir futbolcuna.
-
@serdargndgn Defansın ofans gücü en yüksek olan yada orta sahanın en güçlü olanını kullanmalısın
-
Merhaba Arkadaşlar Rakibim Alanyaspor kazanmam lazım Casus Yolladım Taktikleri:
Diziliş-4 4 2 A
Stil-Paslı Oyun
Mücadele:Çok Agresif
Markaj:Adam Markajı
Ofsayt Tuzağı:VarHangi Taktiği Önerirsiniz Şimdiden Teşekkürler Umarım Doğru yere yazmışımdır.
-
Kanatları kullan taktiğine karşı hangi anti taktiği kullanabilirim ?
-
@serdargndgn 451 kaleyi görünce vur
-
Merhaba arkadaşlar osmde biraz acemiyim
Galatasarayım kadro değeri 152 m 2. Haftdayız
En güçlü benim adamların değeri yüksek
Diğer arkadaşlar genelde 442 b ve 4231 taktiğini kullanıyorlar bunlara karşı taktik olarak ne uygulamam gerekir.
433 mü 442 mi daha iyi olur?
Teşekkürler -
Merhaba Arkadaşlar Bugun Fenerbahçeye karşı maçım var kendisinin kadro değeri 118 milyon Benim 96 milyon rizesporum
4-5-1 oynatıyor sizce karşı taktik olarak ne oynatmalıyım ? -
İlk şampiyonluğumu aldım kupada ise kılpayı doubleyi kaçırdım. Ligde acayip çekişmeliydi. Juventusun kadro değeri €750m benimki €240m
-
@kkmehmet38 ekibime davetlisin ekip ismi: RAMPOSTRIA
-
@ygzsokaratar Ekip Alım başlığına yazmalısın
-
İkinci şampiyonluğum hayırlı olsun.
-
@kkmehmet38 burada taktiklerini paylaşmalısın oyun hakkında takım bölümünde yada başarılar böülümünde bireysel başarılarını paylaşabilirsin.
-
@serdargndgn said in OSM Taktikleri:
Kanatları kullan taktiğine karşı hangi anti taktiği kullanabilirim ?
451 kaleyi görünce vur
-
Ya abilerim rakibin zayıf yönüne göre çizgi taktikleri nasıl ayarlayacaz bir türlü anlamadım ikincisi adam adam yoksa alan mı ofsayt taktiği de açık mi kapalı mi
-
Liverpoolum 4.haftada 1.siradaydim tottenhama 1.0 yenildim evimde. 55 topla oynamayla onde olduğum halde. Taktik olarak neler yapmaliyim 433b oynuyorum
Forvetim werner ve firmino werneri kullaniyorum. Yeterince param var 250m kadar immobile almali miyim oneriniz neler
KANATLARI KULLAN
SADECE HUCUM-POZISYONU KORU-BEKLER ILERI GERI
ALAN MARKAJI OFSAYT TAKTIGI YOK
AGRESİF
-TAM SAHA BASKI 80
Ofansif 75
Yuksek hizda paslasma 80 -
@baris3587 oyuncuların mevkilerine de dikkat etmelisin mesela orta sahada ilerde duran oyuncuların atak gücünün daha fazla olmasına dikkat etmelisin aynı şekilde hücum bölgesinde yanlardaki oyuncuların defans gücü ilerde duran oyunculardan daha iyi olmalı ve bence 80-75-80 değil de 76-76-76 ve 81-81-81 arasında bütün hepsini eşit tutan değerleri denemelisin ben hep öyle yapıyorum
-
Arkadaşlar iyi forumlar,kadro değerlerine göre karşı taktikler vs. nasıl olmalı yardımcı olacak biri var mı teşekkürler şimdiden
-
@spell-out-kubz düşük takımlara 433 a kanat senden yuksek kadrolara 451 kgv cıkabilirsin.
-
@Spell-Out-Kubz 6 3 1 a yı da deneyebilirsin kontra atak eğer takımın kötüyse
-
@baris3587
98 güçlü 22 yaşında coman 45m
103 güçlü 25 yaşında thauvin 55m hangisini almaliyim
Para çok hangisi daha iyi sizce