OSM Taktikleri
-
@cumhuriyet1907 oha 4231 kanatlar iyi iş yapıyomu ben de bjk var ben 442b kontra yapıyom sezon bitti 1. oldum
-
Bugün 5-2-3 B taktiği uygulayacağım da acaba sizce oyun stili, çizgi taktikleri falan nasıl olmalı? Uzun Top oynamıştım bu taktikle daha önceden ancak geliştirilebilir seçenekler var demişti spiker
-
@erhanyilmaz61-0 usta ben 4 3 3 a oynuyorum hucumcu takım yaratmış oluyorum o taktikle ama atanın ve tutanin iyi olması şart orta sahaya en son ağırlık ver kaleci ve 90lık forvet al 4 3 3 a kanatlar yap uzun top gol getirmiyor pek bence
-
@35710fenerebiberon yok ben de 4-3-3 oynuyorum normalde ama bugün şampiyonluk maçı deplasmandayım. rakip benden güçsüz ancak saha seviyesi 3 o yüzden biraz daha defansif oynamayı tercih edicem bugün. bakalım ne olacak
-
@erhanyilmaz61-0 usta puan dahi yetiyosa paslasarak oyna yap 4 5 1 göm gitsin derim
-
@35710fenerebiberon antrenman bastığı için ben de bastım mecbur. 1-0 frikik golü ile kazandım ancak istatistiklerde geriyim. neyse ne artık, geçip liderlik koltuğuna oturdum. mutluyum
-
Re: OSM Taktikleri arkadaşlar oyuna yeni başladım oyunu yeni keşfettim ve oyun güzele benziyor ve yakın zaman içinde bu şuan yazdığın 'forumu' buldum size bir sorum olucak sizce küçük takımlara karşı benden zayıf olan takımlara hangi dizilişi hangi taktiği uygulamalıyım birde benden güçlü takımlarınkide verebilirmisiniz tüm sayılarına kadar oyuna başlamadan önce biraz baktım şampiyonluk taktiği diye bişey yok oyuna yeni başladım verenle teşekkürler.
-
@uzun4646 said in OSM Taktikleri:
@CnytAkn M.city yonetiyorum.maclar 1-0, 2-0 bitiyor.Bol gollü olması için nasıl taktikle oynamam lazim
Merhaba , Oynadığın rakiplerin seviyesine göre dizilişini her maç değiştirebilirsin. Kolay bir takımda 4-3-3 gibi ileriye dönük bir diziliş yapıp , daha denk takımlarda dengeli şekilde ayarlaman fayda sağlar.
İkincisi ise taktikler kısmından baskı , stil ve tempoyuda yüksek tutarak bol gollü maçlar seyredebilirsin. İyi Oyunlar -
Bence en iyi taktik karşı taktiktir. Bu karşı taktik olayını kendi sezonlarımda çok başarılı şekillerde kullandım.
4-3-3'e karşı 4-5-1, 3-4-3
4-4-2'e karşı 3-4-3, 3-5-2
3-4-3'e karşı 4-2-3-1
4-5-1'e karşı 4-4-2
4-2-3-1'e karşı 4-4-2dizilişlerini başarıyla uyguladım ve halen kullanmaya devam ediyorum. 3-4-3 taktiğini bir aralar (2012-2015) yenilmezlik taktiği olarak görmelerinin sebebini de bu taktiğin en çok kullanılan 4-3-3 ve 4-4-2 taktiklerinin karşı taktiği olmasına bağlıyorum.
Yanlışlarım ya da eklemek istediğiniz şeyler varsa lütfen yazmaktan çekinmeyin, iyi oyunlar.
-
@interstate 4-3-3 karşıtı 3-4-3 bence de. ancak 4-4-2'ye karşı 4-2-4, 4-5-1'e karşı ise 3-3-4 oynuyorum ben
-
@uzun4646 said in OSM Taktikleri:
@CnytAkn M.city yonetiyorum.maclar 1-0, 2-0 bitiyor.Bol gollü olması için nasıl taktikle oynamam lazim
Taktikler nasıl olsun tempo baskı stil vs.
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaşlar, Sayıları isteyen arkadaşlar bunu kendinizin deneyerek en doğru şekilde bulmanız daha doğrudur,kimse size kendi taktiğini birebir vermez eğer öyle birşey olursa kendi yoluna taş koyar taktiği çözülür ve rakiplerinin eline koz verir bunun yerine size verilen taktikleri kendiniz geliştirip daha iyi sonuçlar almaya bakmalısınız tabiiki yardım konusunda taktik istenebilir ama bu direk sayıların verilmesi hem yanlış hemde kendinize haksızlık olur.
Hepiniz iyi menajerlersiniz unutmayın!
-
@uzun4646 ofansif bir taktik ile çıkacaksanız ayarları yüksek tutun, dengeli bir taktik ile çıkacaksanız ayarları dengeli tutun, defansif bir taktikle çıkacaksanız oranları düşük tutun.
343,433 ofansif taktiktir,
442, 4231 dengeli taktiktir,
451,5311,541 defansif taktiklerdir. -
arkadaşlar dizilişlere göre stilleri söyler misiniz? sıkıntı çekiyorum
-
@theorder430 said in OSM Taktikleri:
arkadaşlar dizilişlere göre stilleri söyler misiniz? sıkıntı çekiyorum
Merhaba , defansif bir oyun oynuyorsan, defansın kalabalıksa kontra atak öneririm.
Orta sahanın güçlü olmadığı durumlarda veya sayıca az olduğu bir dizilişte uzun top stilini yapabilirsin.
Genelde 3’lü forvet oynadığım da orta sahayı da 4 yapıp paslı oyun tercih edesebilirsin. Yakın alanda çok kişi olduğundan paslaşmalar daha verimli oluyor.
Genelde denk takımlarla oynarken 4-4-2 gibi bir dizilişle kanatlardan oynamayı tercih edebilirsin.
Kaleyi gördüğünde vur ise kalabalık orta saha ve tek forvet dizilişinde yapabilirsin. Tek forvetin yetersiz kaldığı zamanlarda orta sahalar skora katkı yapacak vuruşlar yapabilir.
Elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalıştım eğer bir yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim arkadaşlar.
İyi Oyunlar