OSM Taktikleri
-
@F.S.M.0.13 said in OSM Taktikleri:
arkadaşlar bir yerde hata yapıyorsunuz galatasaraya şöyle çıkılır şuna böyle çıkılır demek biraz ezbirci bir durum olur taktiğinizi kadro durumunu ve rakibe yapmalısınız rakibin zayıf bölgesi nedir sizin daha ağır basan mevkiniz nedir bunlara göre ayarlamak gerekir buna ev sahibi deplasman hakemin durumunuda katmalısınız
Abi adamın her mevkisi benimkine ağır basıyor nasıl bu adama karşı iyi oynayabilirim taktiği 4 4 2 B Paslı oyun hakeme göre yapıyorum zaten yumuşak geldi aşırı sert giriceğim bir fikrin var mı nasıl girmem konusunda?
-
@Tosun-AliAtik deplasman ve hakem yeşil mi
-
@F.S.M.0.13 yeşil hakem ve evde oynuyorum
-
@Tosun-AliAtik kardeşim
kadro olarak adam senden ne kadar fazla
-
@F.S.M.0.13 kalesi 91 benim 78 defansları 85-80 benimkiler 72-82 orta sahaları benden daha iyi benim 90 lıkta var 78 likte adamın 80-88 arası forvetlerimiz eşit
-
@Tosun-AliAtik kardeşim ofansif çıkman tam anlamıyla intihar olur gerçi karşı hocanın tecrübesini bilmiyorum ama sana önerim defasif bir 451 ile çıkman
-
@F.S.M.0.13 tamamdır abi baskı ve topu ayağında tutma oranı ne olmalı
-
@Tosun-AliAtik kadrona bakalım ona göre
-
@F.S.M.0.13 resminimi atıyım abi
-
@Tosun-AliAtik at ona halleder hemen
-
Abi nerde hata yapıyorum anlamıyorum.Southampten oynuyorum,1 galibiyet 3 beraberligim var kadromun iyi oldugunu dusunuyorum fakat bilgisayar ile bile berabere kaldım.Nasıl bir taktik yapayım ben bu takıma ki gol atabileyim?Yemiyorum ama atamiyorum da.
-
@OMEROZCAN32 herşeyin çaresi bulunur kardeş
-
Kadrom da bu bir de artı olarak antrenmanda james rodriguez var.[url=http://hizliresim.com/9GM0vN][img]http://i.hizliresim.com/9GM0vN.png[/img][/url]
-
@OMEROZCAN32 linki direk at kardeş
-
-
@OMEROZCAN32 yazdım sana
-
ben hedefi 1.lik olan takımları şaka gibi calistiramiyorum. düşük hedefli takımlarda daha iyiyim
-
@DoğukanUçan defansfif oynamak hoşuna gidiyordur
-
@DoğukanUçan o zaman sen en iyi hücum savunmadır gibi düşünenlerdensin
-
Hep 4-3-3, 4-2-3-1, 4-4-2 oynamaktan sıkılıyorum artık ben. Yeni yeni anlamsız taktikler deniyorum, sonucunda bazen yenilgi ve gereksiz puan kayıpları olsa da eğlenceli oluyor.