OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 selamun aleyküm hocam bugün deplasmanda maçım var karşımdaki kişinin kadrosu 27 milyon değerinde benimde 75 milyon neredeyse 3 katı 4 4 2 B paslı oyun alan markajı ve ofsayt taktiği evet olarak çıkacak karşıma bende 4 - 3 - 3 A Kanatları Kullan Alan Markajı Ofsayt taktiği hayır değerler ise 66 - 64 - 60 ve mücadele Agresif olarak çıkıcam karşısına sizce galip gelme ihtimalim var mı ?
-
beyler burnley için güzel bir taktik bilen yazabilir mi? veya plde hedefi 13 olan bir takımın taktiği lütfen..
-
@furkan5134 sabit bir taktik ile oyunda başarı sağlanmıyor ne yazıkki, kadronuzu en az 2 taktik için transferler ile güçlendirip seçtiğiniz taktikleri uygulamaya çalışın bence
-
@furkan5134 4 4 2 ve 4 3 3 ü dene daha iyi olur oyuncu bakımından dinlendirirsin oynatırsın filan
-
4-3-3 A mı daha ofansif yoksa B mi? Bana A daha ofansif gibi geldi ama YouTube'a hangi videoda görsem herkes B'yi daha ofansif olarak söylüyor ama B'de 2 tane defansif ortasaha mevcut.
-
@jurgennklopp_09 a defansif b ofansif dizilişlerdir. 433b dizilişinde orta sahanın kanarları ileriye dönüktür
-
Örneğin tek defansif ortasahalı bir diziliş olan 4-4-2 B'yi seçtim ve taktiklerden de ortasaha oyuncularına forvete yardımcı olmasını söyledim aynı zamanda da ofansif ayarı da 70'e kadar çektim. Şimdi bu oyuncu defansif bölgede mi duracak yoksa ileri çık dediğim için ileri mi çıkacak?
-
Merhaba arkadaşlar deplasmandaki takımlar sürekli 4-5-1 kgv oynuyorlar ve kendi evimde berabere kalıyorum acaba 4-5-1 karşı taktik varmıdır.
-
Rakibim 26 ben 21 evimde oynuyorum 442 çıkmam iyi midir
-
Benden 60mn fazla kadro değeri olan tottenham 4 3 3 a kk oynuyor bende liverpoolum 4 3 3 b paslı oyunla yener miyim
-
@dkclcnr58 said in OSM Taktikleri:
Benden 60mn fazla kadro değeri olan tottenham 4 3 3 a kk oynuyor bende liverpoolum 4 3 3 b paslı oyunla yener miyim
@femeks -
Benden 60mn fazla kadro değeri olan tottenham 4 3 3 a kk oynuyor bende liverpoolum ne oynamalıyım
-
@dkclcnr58 Merhaba; Lütfen flood (ardı ardına mesaj) yapmayın. Bunun yerine sorunuza cevap verilmesini bekleyin. Forum Kuralları kısmından forum kurallarına göz atabilirsiniz. İyi forumlar.
-
@sistematikci 1 gündür cevap gelmiyor çünkü
-
@dkclcnr58 said in OSM Taktikleri:
@sistematikci 1 gündür cevap gelmiyor çünkü
Bu durumun belirli bir süre sınırı yoktur. Cevap gelmiyor diye ardı ardına mesaj atmamalısınız.
Müsait olan ve sorunuz hakkında fikri olan bir menajerin cevap vermesini beklemelisiniz ki nitekim biraz önce bir cevap gelmiş.
Lütfen forum kurallarına riayet ederek devam edelim. -
@sosyokrat evde
-