OSM Taktikleri
-
@F.S.M.0.13 631 Kontra ile mutlak galibiyet
-
@mrtgll33 murat abi benim Manchester City ne tavsiye edersin kontra atak oynayan westhama karşı
-
@Bilocan-Bingul Senin kadro çok iyi 433B KK tempo stil baskı bunları biraz yüksek yap derim üstünlük kurman açısından olabilir bence.
-
@mrtgll33 Merhaba Kayseri için 4 5 1 KGV dediniz. Acaba birkaç şeye daha sorabilir miyim? Tempo ile baskıyı nasıl ve ne zaman arttirmaliyiz? Ve oyuncuların dizilis nasıl olmalı orta sah forveti desteklemeli mi?
Ek olarak ofsayt tuzağı tam olarak ne işe yarıyor -
@AtillaTurker said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 Merhaba Kayseri için 4 5 1 KGV dediniz. Acaba birkaç şeye daha sorabilir miyim? Tempo ile baskıyı nasıl ve ne zaman arttirmaliyiz? Ve oyuncuların dizilis nasıl olmalı orta sah forveti desteklemeli mi?
Ek olarak ofsayt tuzağı tam olarak ne işe yarıyorŞimdi Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş gibi büyük takımlara tempo pres baskı artırsak bir işe yaramaz diye düşünüyorum sonuçta büyük ve kadro olarak iyi bir rakibe ne kadar baskı yapabiliriz ? Bunu düşünerek ayarla derim. Mevkiler sabit kalsın derim, illa olacaksa orta saha defansa yardım edebilir. Ofsayt tuzağı değişkenlik gösteriyor, kapanan bir takım kurun derim, ofsayt taktiği yapacaklarına sürekli savunsunlar
-
-
@mrtgll33 tamam abi denicem saol
-
@mrtgll33 peki abi yüksek hızda paslaşma mı olsun yoksa tek pas futbol mu
-
@Bilocan-Bingul kardeşim mert abi bana taktiklerde genelde 55-60 arası öneriyor haberin olsun. Bence de yüksek hızda paslaşma
-
Bazen bir şeyler oluyor gücü düşük oyuncular yükseklerden daha iyi oynuyor. 91 - 90 - 77x2 - 74'lük forvetler varken 74'lük olan sırf 2 77i'likten fazla gol + ikisinin toplamından fazla asist yaptı. 26 gol 8 asistle bitirdi ligi.
-
@babuşthekıro ya da n!doye oyunda bile kazma
-
@babuşthekıro saol kardeşim 2-0 kazandım
-
@mrtgll33 Tamam anladım. Ek olarak oyuncuları geliştirirken 1 tanesine mi yükleneyim yoksa her gün 1 tane basarak 3 4 kişiyi mi geliştireyim?
Birde oyuncu satarken düşük paraları sona fülleyip koyuyorum alırlar diye doğru mu sence?
Simdiden Sağol cevap icin admin bey -
Eşit güçlerde iki takım biri 433 b kk oynuyor ne çıkılmalı karşısına
-
@AtillaTurker 2,5 katından satman en yararlısı yani doğru yapıyorsun Bi oyuncuya yüklenme, o oyuncu yoruldu mu kart yedimi napıcaksın ? Herkes Sabri ama bi tane messi var gibi olacak takım herkese eşit geliştirme
-
@Guerlain1903 Aynı taktik ile karşılık ?
-
@Bilocan-Bingul tebrikler :clap_tone1:
-
@Guerlain1903 4-3-3B kk kullan sende şans işi biraz da. evindeyse maç yenersin deplasmandaysa o yener. ilk 11 değerlerin yüksekse deplasmanda da yenersin
-
-
@esaret333 Hem en tecrübeli olsun, hemde gücü en yüksek oyuncun kaptan olsun...Forvet, kale, defans olması etki etmeyecektir...Reel de de genelde en tecrübeli arkadaşlardan birilerine kaptanlık verilir. Örneğin; Fb kalecisi Volkan gibi...Gs oyuncusu Sneijder gibi...