OSM Taktikleri
-
@kadir-batuhan-kırtay merhabalar,
Antrenman kampına gitmesi baştan başa yeterlidir zaten. %25 daha fazla verimli oluyor futbolcular. Biraz şansı yaver gitmiştir. -
@saidkayaa bende gitmiştim kampa üstelik %6 kazanma olasılığım vardı sahayı ful yaptığım için bu pyun o yüzden çok saçma boka sardı iyice
-
@femeks Selamun aleyküm hayırlı geceler abi rakip 5 3 1 1 kontra atak adam adama ve ofsayt taktiği hayır olarak çıkıyor karşıma deplasmanda oynayacam 4 3 3 Kanatları Kullan ve Alan markajı ile başa çıkılır mı acaba onun kadro değeri 127 milyon benim ki 112 milyon
-
merhaba abilerim kardeşlerim benim takımım boavista rakip takım porto benim kadrom 47,88m portonun 199.02m nasıl bir taktikle çıkmalıyım ? benim düşüncem 4-5-1 kaleyi görünce vur forvet sadece hücum ortasaha defansa yardım et defans geride kal markaj alan ofsayt yok mücadele hakeme göre baskı 50 stil 20 tempo 40 sizlerin düşüncelerine ihitiyacım var şimdiden teşekkürler
-
Rakip 442b , paslı oyun ve agresif mücadele ediyor. Kadro değeri olarak 160m fazlayım ve kupa maçı. 433b kanatları kullan mı oynamalıyım ?
-
@emre-dağlı 433B kanat alan savunması ofsayt açık mevkiler sabit 76 72 74. Defansın zayıfsa orta defansa yardım etsin diğerleri sabit kalsın.
-
Yardımcı olursanız sevinirim benim şimdi deplasmanda benden 20m az takımla maçım var siz genellikle arada çok fark yoksa 433 oyna diyorsunuz ama ya rakip 4 5 1 oynuyorsa ve çok farkla bile yeniyorsa 4 5 1 , 4 3 3 ü neden kadro değeri yakınken yenemesin lüften açıklar mısınız? Şimdiden teşekkürler..
-
@dkclcnr58 kardeşim merhaba hemen şöyle anlatıym sana ben mesela 433 e karşı 442AB çıkıyorum 451 e karşı 433AB çıkıyorum 442 e karşı 451 çıkıyorum her dizilişe farklı taktik var o yüzden sürekli farklı şeyler söyleniyor genel olarak aşşağı yukarı sabit evet işte böyle çıkarskn tamam ama o 20 milyon bile çok etki ediyor çizgi taktikleriyle sen 20 milyon fazlasın 451 KGV oynuyorsun orta sahan senin 80 lik oyuncu var adam adam ise 20 milyon düşük ama forveti diyelim ki 90 lık oyuncular var sefansı düşük herkesin oyun şekli farklı yardımcı olabilmişimdir umarım
-
Paslı oyuna karşı Alan Savunması mı Adam Adama Savunma mı oynamalıyım
-
@berkay0910-b alan savunması yap
-
@sosyokrat said in OSM Taktikleri:
@dkclcnr58 maçınız evde mi deplasmanda mı ?
Merhaba. Bu akşam Manchester City ile deplasmanda maçım var. Forverlerim ve ortasaham ondan iyi. Kazanmam için ne yapmalıyım. B S T olsun çizgi taktikleri olsun. -
Benim taktik yıllardır aynı hiç değişmedim rakibe göre taktik belirlemedim.4-4-2 a oynuyorum
Pas oyunu
Alan savunması
yüzde 70 yüksek hızda paslaşma
forvet sadece hücum
orta saha yerinde kal
defans geride kalKondisyonu 90'dan düşük olan oyuncu kim olursa olsun oynatmıyorum.Hücum gücü fazla olan oyuncuyu kanatlarda oynatıyorum.Zaten hep alt sıra hedefi olan takımları alıp üst sıraya çıkarmaya çalışıyorum oyun çok daha keyifli oluyor
-
Arkadaşlar alan markajımı adam adama markajmı kullanmalıyız? ve bunları neye göre kullanmalıyız