OSM Taktikleri
-
4 3 3a paslı oyuna karşı nasıl oynamalıyım kadro değerleri eşit
-
@11bilal54 hiçbir diziliş tek başına diğer dizilişi ve taktiği yenemez. Önemli olan maçın analiz edilmesidir. Saha durumu, kadro değer farkı, kamp durumu, hakem durumu, form moral durumu, kart sakatlık durumu.
Rakibiniz 433 oynuyorsa sizden güçlüdür diye varsayıyorum. O zaman 451, 5311 ya da 532 defansif kullanın
-
@Bahadır-K said in OSM Taktikleri:
@11bilal54 Edit: Kadrolar denk demişsiniz gözümden kaçmış. Dediklerimi deplasmanda oynuyorsanız kullanın. Ev sahibiyseniz defansif oyuna gerek yok. 442 size yetecektir. Defansif sayı örneği: 30-30-75. Denk örneği: 59-59-59
4-4-2 b, kanatları kullan, agresif karşı nasıl oynarım ( maç evimde kadro 190 - 105
öndeyim) -
Merhaba hayırlı akşamlar. Şampiyonlar liginde en pahalı kadroya sahibim çeyrek finale yükseldim. Nasıl bir taktikle çıkmalıyım ?
-
@Danqer takımınıza güveninizin tam olduğu maçlara 433 deplasmanda ofansif oynar gibi kullanabilirsiniz. Risk az olsun isterseniz. 442yi yine deplasmanda ofansif oynar gibi kullanın. Kadroya denk birine rast gelirseniz 442 denk ya da 4231, 451 denk öneriyorum.
-
Merhaba bugün 3 yıldızlı sahamda çok önemli bir maçım var 200 m ye yakın bir kadro farkı var aramızda benden daha iyi.5 3 2 30 30 75 kontra çıkmayı düşünüyorum ama mevkiler nasıl olmalı acaba ilk 11 değerinde 9.7 milyon euro önünde bulunuyor rakibim.bu kadar defansif oynamama gerek var mı kadrosu gerçekten iyi bir seviyede yardımcı olursanız sevinirim.forvetleri 113 112
109 orta saha 110 105 105 defans 108 106 105 103 kaleci 110.4 3 3 b kanatları kullan oynuyor şimdiden teşekkürler -
@ArseneWenger-14 saha seviyeniz 3 ise ve ev sahibiyseniz ilk 11inizin güçlerini %10 bonuslu görün. Mesela 100lük bir defans böyle sahada evde 110luk gibi oynar. Ona göre kıyaslama yapın. Denk oluyorsa defansif oyuna gerek yok. Denke yakın ama hâlâ karşısı öndeyse 451,4231i denk kullabilirsiniz. Ağır basan sizinkilerse 442 denk. Diğer durum da saha bonusuna rağmen sizin geride olmanız, bu durumda defansif oynamak lazım. 532 30-30-75 demişsiniz. Alan markajı açın, ofsayt kapalı tutun. Pozisyon olarak pek zorluğu olmayan diziliştir. Defansta en iyi 2 hücumlu dfleri bek yapın, diğerleri stoper. Orta sahada ofansif olanlar kanat, diğerleri ortada. 2 forvet dizilişinde zaten ikisi de merkez forvet. Ama bu kadar derin düşünmeyin en iyi oyuncularınızı ilk 11e koyun sonra bu pozisyonlara uydurmaya çalışın, her maça herkes pozisyonuna uyacak diye bir şey yok zaten arada bende bile uymuyor
-
433 için en ideal çizgi taktikleri ve sayılar nedir
-
@Bahadır-K taktikler nasıl olmalı peki
-
@Bahadır-K diziliş kanat mı pas mı yapayım, 4-4-2 a mı veya 4-3-3 a mı yapayım? baskı vs onları nasıl yapayım yardımcı olur musunuz ( güncel kadro değerleri 275 - 145 öndeyim )
-
@alieknx_1 said in OSM Taktikleri:
@Bahadır-K diziliş kanat mı pas mı yapayım, 4-4-2 a mı veya 4-3-3 a mı yapayım? baskı vs onları nasıl yapayım yardımcı olur musunuz ( güncel kadro değerleri 275 - 145 öndeyim )
4-3-3 yap
-
@Bahadır-K 4-4-2 a kgv a ne girilebilirki evdeyim 200 m fark öndeyim yardımlarınızı bekliyorum
-
@Bahadır-K Reis benim kadro daha iyi ancak o taktiğe karsı oynamadığım için bilgisiz kaldım
-
selamun aleyküm yarın mancity ile şampiyonluk maçım var liverpool um ikimizde antrenman basacaz deplasmandayım
rakip 433 b paslı oyun(orta saha kanatları defansif)
kadro değerlerimiz hemen hemen aynı ne önerirsiniz Eyvallah... -
@alieknx_1 70lerde bırakabilirsiniz sayıları. 433a ve 433b hem pas hem kanata uygundur. Tercihini o anki ilk 11inize bakarak yapmalısınız. Paslı oyun merkez forvete şans tanır, kanat oyunu köşedeki oyunculara. Herkes sabit öneririm
-
@ismailaltnsk12 evde her sayı 70lerde, deplasmanda baskı dengeli diğerleri aynı gene. Herkes sabit. 30 +hücum bekler varsa bekler ileri olabilir
-
@Danqer aynı sorular sık sık soruluyor az biraz önceki sayfaları okusanız bulacaksınız ama kısa özet geçeyim.
433 ofansif tercih. Evde tüm sayılar 70lerde. (depte baskı dengeli) alan markajı, ofsayt kapalı. Herkes sabit. İyi hücumlu bekler varsa bekler ileri olabilir.442 dengeli tercih. Tüm sayılar her türlü dengeli. Diğerleri üsttekiyle aynı
451 defansif tercih. Baskı ve stil düşük (30) tempo yüksek (75). Deplasmandaysa dengeli baskı, defansif ve yavaş oyun kur olabilir. Orta saha defansa gelecek diğerleri sabit.
-
şampiyonlar liginde finaldeyim. Rakibim geçen maç 433a oynamış. Kadrom ona göre bir tık daha iyi nasıl bir taktik ile çıkmalıyım ?