OSM Taktikleri
-
@babuşthekıro Satılır zaman alır dedigim gibi kadro kalitene baglı birşey bu 16 m oyuncuyu 35 koymanı tavsiye ederim
-
@Sultangazililer1 teşekkürler hocam 56k menajer puanınız varmış size güveniyorum
-
@babuşthekıro Aldıgın takımı söylermisin bana kardesim suanda mevcut kadro durumun mesala
-
@Sultangazililer1 Dortmund. 6. haftadayız birisi almış 8 puanda kalıp istifa etmiş bende gördüm aldım. Kaleci dışında full aynı kadro
-
270 milyon euro
-
@babuşthekıro Tamam listede her daim 4 oyuncu bırak hep yüksekleri satma 2 yüksek koy 2 düsük koy listeye bu sekilde devam et
-
@Sultangazililer1 deniyeceğim teşekkürler
-
@babuşthekıro Rica ederim
-
@babuşthekıro peki hocam tüm bu taktikleri deneyerek mi bulacağım belli bir şey yok demi? Bide rakibe göre mi yapmam lazım rakibi nasıl analiz etmeliyim
-
@mrtgll33 hocam nasıl bir taktik analizi yapmalıyım nasıl bir yol izlemem lazım?
-
@batuhan155155 Günlük olarak rakibini kendini kadrosal rakibin taktiğimi felan yazarsan daha detaylı konuşabiliriz hep beraber.
-
@mrtgll33 tabiki yazarım ben sadece bunu kendi başıma nasıl yapabilirim o seviyeye nasıl gelebilirim diye çabalıyorum
-
@batuhan155155 kardeşim oyun 2009'dan 2016'ya kadar neredeyse aynıydı. Şimdiki güncelleme kökten olduğu için karışık bende bu hesabı yeni açtım daha 4 lig bitirdim. Birkaç maç casus kullan forumlarda dolaş kavrarsın herşeyiyle
-
@mrtgll33 hocam size birşey sorayım. 2-3 seferdir taktikler kaydedilmiyor bu yüzden Dortmund ile Leipzig'e 1-0 kaybettim. Olay kaybetmek değil takımı sonradan aldım ve bunu yenseydim bugün de bayerni yenip lider olacaktım. İnternetten olabilir mi sorun?
-
@batuhan155155 Zamanla kavrayacağını düşünüyorum
-
@babuşthekıro Bağlantınız ile alakalı problem olabilir, tekrar tekrar kontrol edip teğit edebilirsin.
-
Monaco kaşifinde Ronaldo, ManU kaşifinde Messi çıktı ikisini almak için tüm oyuncuları satıyorum
-
Manchester United, Premier Lig'e hazır. İlk maç birde ManC ile olunca Messi iyi geldi
-
Merhaba dostlarım ligin sonuna geldik şampiyonluğu garantilemiştim zaten kupa finalim var yarın yakın arkadaşımla. Kadro değerlerimiz aynı ikimizinde kadrosu 100 lerden kurulu. 433b kk oynuyor antrenman kullandım o da kullandı sanırım nasıl bir taktikle çıkmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler