OSM Taktikleri
-
@Bahadır-K baskıyı düşük yapacağız ki rakibin açılmasını bekleyeceğiz dedik. Ofansif oynuyorum 60. Tempo yüksek hız 60 ( topa hakim ol mı seçmek gerek ?) baskıda yüksek hızda mı olması gerek. Evimde yarı gücümde olan ekiple 1-1 berabere kaldık ikimizde 4231 45-60-60 burada neyi değiştirmek etki edecej acil bakarsan iyi olur.
-
Merhaba arkadaslar kanatları kullan taktigine alan markajı mı ? yoksa adam markajı mı yapmalıyız
-
@Hamza-albayrakk said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaslar kanatları kullan taktigine alan markajı mı ? yoksa adam markajı mı yapmalıyız
Alan savunmasıRakibin senin 4 lü defansına 4 forvet çıkmadığı taktirde alan kardeşim şaşma
-
merhaba rakibim liverpool kadrolarımız denk. 4-3-3 b kanatları kullan oynuyor ofsayt tuzağı yok ve alan markajında stadyum seviyeside 2. normalde 4-4-2 b oynuyorum ama sanırım bu taktikle kaybetmem muhtemel. yardımcı olabilir misiniz ?
-
@FATİHTERİM tesekkurler ustad
-
4-4-3 B Milana karsı savunma yapacagım kadro degeri 250 benim 100 m paslı oyun ve alan markajı oynuyor
karsı taktık ne yapabılrım -
4-3-3 B ' ye karşı ne oynayabilirim maç benim evimde saha 2 yıldız onun kadro değeri 970m benim 770 m orta saha ve forvetim iyi defansım az ama iyiler orta saham çok forvetimde az ama çok güçlü grey var 113 lük hangi taktiği uygulayabilirim ve taktik oranlarınıda verirseniz sevinirim
-
4-3-3 Karşı taktik 6-3-1 ----ÇİZGİ TAKTİKLERİ-----
OyunStili:Kgv FORVETLER=Orta sahayı destek
BASKI:54 ORTA SAHA=Pozisyon Koru
STİL :79 Defanslar=Geride Kal
TEMPO:59
Markaj:Alan Markaj markaj degişebilir eger karsı taraf kanatları kullan oynamıyorsa
Ofsayt:hayır
Bu taktikle yenebilirsin bence lakin defansın olması lazım -
maç çoktan oynanmış ama sen kadro degerine degil ilk onbir oyuncularına göre kıyas yap. adama kadro degerinde fark atmışsın ama ilk onbirde denk sayılırsınız diye tahmin ediyorum.
gizli antereman varsa maç önemliyse sende kamp basabilirsin. adamın önceki maçlarına bakar ne oynayacağını tahmin edebilirsin. tahmin edemezsen 4-5-1 deneyebilirsin. dengeli maçlarda iyi taktiktr. rakip fazl güçlüyse 5-3-1-1 -
İyi günler size bir şey danışmak istiyorum. Maç bugün 6 saat sonra acil yazabilirseniz sevinirim.
Rakip benden güçlü 191 M değeri var benim 130 M benim evimde Hakem de mavi bu arada düşük seviyede
4 3 3 A oynuyor. Forvetleri (91 89 97) ortasahaları (94 94 78) savunması (82 74 80 78) kalecisi 71
Taktikleri paslı oyun, alan markajı, ofsayt kapalı, agresif
oynuyor
Kadromda forvetler(91 85 68 68) ortasahalar(91 86 78 74 72 vs) defansta beklerim (80 ayarında iki bek oynicak) stoperde (88 86 75 74 oynayabilecek stoperlerim)
Soruma gelirsek ben 4 4 2 A ve ya B paslı oyun ve daha dengeli stillerle çıkmayı planlıyodum(atağa hızlı çıkma hariç) ama burada iyi olmuyo denmiş genelde ne önerirsiniz? -
4-4-2A oyna kanatları kullan agresif oyna. baskı 60-70 arası olsun diğerleri 59 olsun. baskıyı daha fazla arttırabilirsin ama kırmızı riskin artar.
ikinci tercih olarak 4-5-1 kaleyi görünce vur oynyabilirsin kalecisi kötüymüş ama senin ortasahalarda fazla iyi değil bu rakibe 4-5-1 oynarsan çizgi taktiklerini 75-59-75 yapabilirsin. şu anki kadrona göre 4-4-2A daha iyi gidecektir -
önemli değil. buraya fazla bakmıyorum oyundan da sorabilirsin
-
Merhabalar kendime denk takım ile deplasmanda 4-5-1 kgv oynamak mantıklımıdır rakip 4-3-3b paslı veya kanatları kulan oynuyor sahası 2. seviye
Teşekkürler
-
This post is deleted!
-
-
@StarcrescenT 433b'nin kanatlarının forvete yakın oynuyor olması, 442a'nın kanatlarının rakip bekler ve kanatlar arasında oynayıp rakibin atak bağını kesmesine olanak sağlıyor. Yani denk ya da güçlü takımsanız 433bye karşı 442a kanat oyunu öneririm. Öndeyseniz tüm sayılar 60-79 arası, denkse 45-59 arası. Alan markajı ve ofsayt yok hepsi için geçerli. Herkes sabit öneriyorum.
@beachvoleymert kadro olarak geridesin ve deplasmandasın ve sahası 3. 3ü bir aradayken istatistik tutturman çok zor olacak. 451 ya da 4231 kgv oynayıp topla oynama olarak üstün gelme şansını denemen gerek. Herkes sabit. Sayılar hepsi 30-40 arası (mesela 35 35 40).alan markajı ve ofsayt yok. Böyle dene bakalım şansını. -
@Bahadır-K Söylemeyi unuttum benim milliyetçi bonusum var onun yok(hala geçerliyse tabi).Hakem kırmızı normal oynayacaktır o.Şansımı orada çok agresif yaparak denemeli miyim? Ayrıca kayserispor deplasmanda 4-2-3-1 ile 4 yedi ankaragücünden. Teşekkür ederim.
-
@beachvoleymert sayıları belki tutturamamıştır. Rakipten bir tık üstte tut sertliği maça doğru. Yoksa defansif oyun kurtarmaz sende. Millet bonusu evet var. Dizilişte en az 6 oyuncu aynı milletten olacak. 6'yı aşsa da bonus artmıyor. 451 4231 herkes sabit 30-40 arası tüm sayılar, yukarıda örnek verdim ben de büyük ihtimal onu denedim. Sertlik olarak mesela adam normal çıkıyorsa sen agresif çık