OSM Taktikleri
-
@Bahadır-K bende 433a ya 442a 433b ye 442b oynuyorum. 433b ye karşı 442b den istatistik olarak çok memnun kalmıyorum bira üstün geliyor ama kazanıyor
-
@darkmohikan nedenleri var videolarımda da anlattım yani ezbere demiyorum. Mesela 433a düşün. Merkez orta saha ilerde. Eğer sen buna karşı 442b oynarsan senin ileriye dönük orta sahan markajsız kalıyor nedeni bu. Paslı oyun dememin sebebi de hem 442bye en uygun stil olması hem de 433anın merkez atakları savunacak defansif bir orta sahasının olmayışı stoperlere yüklenişi. Aldığım notlar arasında çoğu dizilişin anti dizilişini böyle mantıklı şekilde kafa patlatarak buldum. Bu notlarıma göre taktik veriyorum soran olursa bakalım
-
@Bahadır-K illa da benim dediğim doğru demiyorum zaten bu oyunda tek doğru da yok. ben verim aldığım için kullanıyorum. dediğin taktik mantıklı olmakla birliktte şöyle bir durum da var.443a da kanata defansif yada iki yönlü oyuncu koyabilirsin ofansif koyamazsın ve ofansif oyuncun üstünden de oynayamayacaksın kanat oldugundan. bu bir zaaf. ikincisi ise kanattan oynuyorsun bu yüzden kanatların orda durmaz ileri çıkacak ve boşluk verecek 442a da kanattan oynar ve ofansif kanat kullanırsın.. 433a kanatta merkez ofansifini de fazla kullanamayacagından zarar. gerçi bende bugün 433a kanat çıkıyorum oda başka:) rakibe göre taktik işte
-
Bugün 4 4 2 b kanat oyununa karşı deplasmanda çıkıyorum sahası 2 seviye adam adama markaj ofsayt yok oynuyor.Dostluk maçında aynı taktikle birine karşı 4 3 3 b paslı oyun oynadım fakat 2 1 zor yenebildim o yüzden biraz bu akşam şüphelerim var 4 3 3 te yardım ederseniz sevinirim.
-
@mrpepguardiola_2 güçlüysen yada denksen 442a kanat. zayıfsan 3322 paslı yada kgv.
-
@darkmohikan aramızda yaklaşık 850m kadro farkı var.Baskı stil vesaire nasıl olmalı?
-
@mrpepguardiola_2 5311 kontra oyna hakem gene yazmamışsın. baskı hakem kırmızı sarı turuncu ise baskı 50-60arası stil digerleri 35-35. yeşil mavi ise 75-35-70
3322 de oynayabilirsin paslı kgv yada kontra olabilir -
@darkmohikan hakem mavi renkte 5-3-1-1 defansif bir taktik degilmi kadro farkım var diye ofansif çıkmayı planliyordum ?
-
@mrpepguardiola_2 sen düşüksün zannettim. ozaman 442a kanat oyna
-
@mrpepguardiola_2 şahsen 433bye 442a kanat, 433aya 442b paslı çıkarım denksem de güçlüysem de. Sayılara yansıtırım kadro farkını. Gerideysem de fazla düşünmem 451 4231 kgv yapmaya çalışırım. Hepsinde herkes sabit alan markajı ofsayt kapalı. 442lere de üstünsem bile 451 4231 kgv oynarım yüksek sayılarla
-
3322 ye karşı ne oynuyorsunuz both arada puan kaybettiriyor genelde kazanıyorum ama arada beraberlik koparıyor. 3232 334 kullanıyorum ama menajere karşı patlar. 451 yada 4231 denenebilir ama zorlu geçer gibi 424 olurmu acaba
-
@darkmohikan zayıfsan 451 4231. Güçlüysen 433
-
Merhaba. Rakibim 442a paslı oynayacak. aramızda yaklaşık 100m fark var onun kadrosu önde ve deplasmanda oynuyorum. stadyumu 3. seviye. nasıl bir kadro ile çıkmalıyım ?
-
@Danqer 451 4231 kgv düşük sayılar 30 - 40 arası öneririm mesela 35 35 40 gibi. 40 35 40 gibi. Alan markajı ve ofsayt yok, herkes sabit. Sertlik olarak hakeme değil rakibe bak ve ondan bir seviye daha sert çık maça doğru. Risk alman lazım yoksa baştan kaybedersin. Baskıyı 40tan az yaparsan geride karşıla faul sayısında azaltma yapacağı için risk aldığında kafanın biraz rahat kalmasını sağlar.
-
@Bahadır-K HOCAM 631B KONTRA YAPMIŞ BEN BU TAKTİK İLE DEVAM EDEYİM Mİ
-
@Danqer 5311 kontra oyna ya kazanırsın ya berabere tahminim. 70-35-70 yap çizgileride
-
@Danqer 100m önde olup, evde olup 631 kontra kullanacak duruma düşürmesin kimseyi . 5311 çıkarsan 4e4 şut 50ye 50 topla oynama ve 0-0 falan biter kısır maça dönüşür. Beraberlik bana yetiyor dersen kullan 5311, öyle bir düşüncen varsa adam sana gümüş tepside beraberlik sunmuş. Ama şansımı denemek istiyorum dersen 4231 kaleyi görünce vur deneyebilirsin 50-59 arası denk sayılarla. Bunda da berabere şansı yüksek ama belki uzaktan çektiğin şutların biri falan gol olur
-
Dostlar bugün united ile deplasmandayim saha seviyesi 2, 4 4 2 b kanat ile oynuyor ben 4 3 3 a ile çıkmayı düşünüyorum ofansif sayılarla, kadro değeri olarak 1 milyon fazlayım. En az 4 5 atmak istiyorum averaj için ne düşünüyorsunuz?
-
@mrpepguardiola_2 1m kadro farkı birşey değil 1 milyar mi diyecektin acaba. 442A kanat iyi giderdi. Çoktan oynanmıştır ama ilerde kullanirsin
-
Arkadaşlar Chelsea takımıyım ligdeki takımların menejerleri çok güçlü kadro değeri olarak da 4 5 takım birbirine yakın benim kadro değerim 750m bana sağlam bir taktik önerebilir misiniz ligin başında çok iyiydim fakat 3 maçtır yeniliyorum