OSM Taktikleri
-
@darkmohikan hakem mavi renkte 5-3-1-1 defansif bir taktik degilmi kadro farkım var diye ofansif çıkmayı planliyordum ?
-
@mrpepguardiola_2 sen düşüksün zannettim. ozaman 442a kanat oyna
-
@mrpepguardiola_2 şahsen 433bye 442a kanat, 433aya 442b paslı çıkarım denksem de güçlüysem de. Sayılara yansıtırım kadro farkını. Gerideysem de fazla düşünmem 451 4231 kgv yapmaya çalışırım. Hepsinde herkes sabit alan markajı ofsayt kapalı. 442lere de üstünsem bile 451 4231 kgv oynarım yüksek sayılarla
-
3322 ye karşı ne oynuyorsunuz both arada puan kaybettiriyor genelde kazanıyorum ama arada beraberlik koparıyor. 3232 334 kullanıyorum ama menajere karşı patlar. 451 yada 4231 denenebilir ama zorlu geçer gibi 424 olurmu acaba
-
@darkmohikan zayıfsan 451 4231. Güçlüysen 433
-
Merhaba. Rakibim 442a paslı oynayacak. aramızda yaklaşık 100m fark var onun kadrosu önde ve deplasmanda oynuyorum. stadyumu 3. seviye. nasıl bir kadro ile çıkmalıyım ?
-
@Danqer 451 4231 kgv düşük sayılar 30 - 40 arası öneririm mesela 35 35 40 gibi. 40 35 40 gibi. Alan markajı ve ofsayt yok, herkes sabit. Sertlik olarak hakeme değil rakibe bak ve ondan bir seviye daha sert çık maça doğru. Risk alman lazım yoksa baştan kaybedersin. Baskıyı 40tan az yaparsan geride karşıla faul sayısında azaltma yapacağı için risk aldığında kafanın biraz rahat kalmasını sağlar.
-
@Bahadır-K HOCAM 631B KONTRA YAPMIŞ BEN BU TAKTİK İLE DEVAM EDEYİM Mİ
-
@Danqer 5311 kontra oyna ya kazanırsın ya berabere tahminim. 70-35-70 yap çizgileride
-
@Danqer 100m önde olup, evde olup 631 kontra kullanacak duruma düşürmesin kimseyi . 5311 çıkarsan 4e4 şut 50ye 50 topla oynama ve 0-0 falan biter kısır maça dönüşür. Beraberlik bana yetiyor dersen kullan 5311, öyle bir düşüncen varsa adam sana gümüş tepside beraberlik sunmuş. Ama şansımı denemek istiyorum dersen 4231 kaleyi görünce vur deneyebilirsin 50-59 arası denk sayılarla. Bunda da berabere şansı yüksek ama belki uzaktan çektiğin şutların biri falan gol olur
-
Dostlar bugün united ile deplasmandayim saha seviyesi 2, 4 4 2 b kanat ile oynuyor ben 4 3 3 a ile çıkmayı düşünüyorum ofansif sayılarla, kadro değeri olarak 1 milyon fazlayım. En az 4 5 atmak istiyorum averaj için ne düşünüyorsunuz?
-
@mrpepguardiola_2 1m kadro farkı birşey değil 1 milyar mi diyecektin acaba. 442A kanat iyi giderdi. Çoktan oynanmıştır ama ilerde kullanirsin
-
Arkadaşlar Chelsea takımıyım ligdeki takımların menejerleri çok güçlü kadro değeri olarak da 4 5 takım birbirine yakın benim kadro değerim 750m bana sağlam bir taktik önerebilir misiniz ligin başında çok iyiydim fakat 3 maçtır yeniliyorum
-
@MBilalM8 tek bir taktikle oyunu oynayamazsin. Rakibin taktiğine göre ev mi deplasman mi kadro değeri farkına göre taktiğini belirlersin. Çoğu yapmaz ama hakem bile etkiler benim nasıl çıkacağını. Şöyle soyleyim benim birader şampiyonlar ligi oynar genelde en kotu takımı aldı bir seferinde 2m ortalama kadro değeri ile yarı finale cikti. Taktik okadar onemli
-
@MBilalM8 eğer maç saatlerine yetişemiyorsan sürekli 4231 451 kgv kullan. Kadro farkını sayılara yansıtırsın.
Güçlüyken tüm sayılar 70ler
Denkken tüm sayılar 50ler
Ufak takımken hepsi 30-40 arası (rakipten bir tık üstte sertlik)
Hepsi alan markajı ve ofsayt yok. Herkes sabit
Tabi ki tek bir taktikle ileriye tırmanmak pek olası bir şey değil ama bu diziliş oldukça güçlüdür ve her türlü mentalitede oynanabilir olduğu için başın sıkıştığında kullanabileceğin bir taktiktir. Başarı yüzdesi yüksektir ve rakibi oldukça zorlar kadro farkı ne olursa olsun. Ben de bir ligde sürekli böyle oynuyorum maç saatleri bana ters geldiği için ve aktif bir lig olduğu için. Millet son dk sertlik yükseltiyor diziliş taktik değiştiriyor ben yetişemiyorum o saate ama 451 4231 kafamın rahat kalmasını sağlıyor ve çoğu maçta iyi istatistik alıyorum. -
@Bahadır-K menajerlerin çoğu sabit taktik çıkıyor zaten. Bu taktikler de iş görür ama rakibe göre çıkan her zaman daha avantajlı tabiki.
-
Taktikler - OSM
Diziliş : 4-3-3 B
Oyun stili : Kanatları kullan
Çizgi taktikleri :
Forvetler : Sadece hücum
Orta sahalar : Pozisyon koru
Defanslar : Geride kal
Markaj : Alan markajı
Ofsayt tuzağı : Hayır
Mücadele : Agresif
Baskı : Tam saha baskı 80
Stil : Ofansif 65
Tempo : Topa hakim ol 52Diziliş : 4-3-3 A
Oyun stili : Kanatları kullan
Çizgi taktikleri :
Forvetler : Sadece hücum
Orta sahalar : Forveti destekle
Defanslar : Bekler ileri
Ofsayt tuzağı : Evet
Baskı : Rakibe yakın oyna 75
Tempo : Yüksek hızda paslaşma 60Diziliş : 4-3-3 B
Oyun stili : Paslı oyun
Çizgi taktikleri :
Forvetler : Orta sahayı destekle
Orta sahalar : Pozisyon koru
Defanslar : Bekler ileri
Baskı : Rakibe yakın oyna 65
Tempo : Yüksek hızda paylaşma 60Uzmanlar :
Kaptan : En yaşlı oyuncu
Penaltılar : En güçlü forvet
Serberst vuruş : En güçlü orta saha
Kornerler : En güçlü orta saha
Stadyum :
Antrenman
Saha
Kapasite
Kadro : Genç (<25) -
@rahmanov_1 hazır sayılı taktikler için fikrim şu; olabildiğince sakının. Önce düşünün taktik mantıklı mı diye. Sonra eğer aklınıza fikir olarak yatan bir taktikse önce dostluk maçlarında bir süre deneyin normal maçlardan önce (yaklaşık 15-20 dostluk). Bundan da geçerse, menajer puanı kasmadığınız slotun maçlarında deneme sürüşüne çıkarın taktiğinizi bu da son adım zaten. Benim düşüncem bu şekilde yani.
Bu arada orta sahayı forvete götürdüğüm çoğu maçta istatistiğim azalıyor ben genelde götürmem çok önde bile olsam. Bekleri çıkarmakla yetirim (hücumları iyiyse) -
Arkadaşlar rakibim 3 3 4 a kanatları kullan alan markajı ofsayt hayır oynuyor 200 m değer öndeyim fakat forvetleri çok iyi deplasmanda oynıcam sizce hangi taktikle oynamalıyım 4 3 3 a uygun mudur
-
Diziliş : 4-3-3 A
Oyun stili : Kaleyi görünce vur
Çizgi taktikleri :
Forvetler : Orta sahayı destekle
Orta sahalar : Forveti destekle
Defanslar : Geride kal
Markaj : Alan savunması
Baskı : Tam saha baskı 85
Stil : 65