OSM Taktikleri
-
@trabzonsporcardozo61 4-3-3 b ne oynuyor sana tavsiyem 4-3-3 A oyna kanatlari oyna ama deplasmanda olduğun için biraz sıkıntı olabilir dediğim taktikle berabere kalırsın en azından 1 puan alırsın ama galibiyet ihtimalin yüksek olur.
-
@Czafer 433 dışındaki bi taktik öneremez misin forbet oyuncularım 4-3-3 de verimli olmuyor uymuyorlar heralde
-
@trabzonsporcardozo61 4-4-2 a kanatları kullan veya 3-5-2 kaleyi görünce sutla olabilir
-
@trabzonsporcardozo61 rakibin kanatları kullanıyorsa en iyi taktik 4 5 1kgv olur tempoyu yüksek tut baskıyı azalt ve defansife daha yakın oyna 40 50 arası
-
Kolay gelsin arkadaşlar. Takımım bologna 200m değerim var rakibim sassasulo onunda değeri 220m ve maç onun sahasında saha sı 2seviye hemen hemen denk güçleriz sizce en mantıklı taktik ve dizilişim ne olmalı
-
@ragazzo-duro rakibin taktiğini söylersen yardımcı olabilirim
-
@veli-dinc stadyum seviyem 2 evimdeyim rakipten kadrom 1 tık daha iyi 433b agresif kanatlarım kullan oynuyor ne oynamalıyım 3 puan için 3-4-3 uygun seçenek mi
-
@Sanstrtom Hocam hayırlı ramazanlar.Yarın kadro değeri benden yaklaşık 100m daha iyi rakiple karşılaşacam.Ben 1.yim kendisi 2. aradaki puan farkı da 2 .Yani bana beraberlik yeter.Yenilmemek için nasıl bir kadroyla çıkabilirim?
-
@trabzonsporcardozo61 yukarda dediğim gibi en iyi taktik 4 5 1 kaleyi görünce vur olur 3 4 3 hiç denemedim 4 3 3e karşı ama 4 5 1 denemelerimde başarılı oldum
-
@Czafer ben şöyle düşünüyorum ; rakip %100 galibiyet için çıkacak sahaya yani en az çift forvet çıkar bence.Ben de forvetlerini kitlemek adına 6-3-1 gibi aşırı bir anlayışla çıkmayı düşünüyorum.Baskıyı geride karşıla stili de defansif yaparım.Taktikleri de kontra yapıp en az 1 puan alırım diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar ben yeniyim forumda. Ben Galatasarayı rakibim de Sivas aramızda 100 milyon kadro farkıyla öndeyim. Ben 1.yim o 2.O 442 b paslaşarak oynuyo. İlk maçta 4 5 1 kgv denedim sahamda. Çok yanlış bir tercihti ve yenildim. Şimdi ise maç onun sahasında mutlak kazanmak için ne yapmalıyım?
-
@Deniz06n 6-3-1 çok aşırı olur ve mutlaka gol yersin eğer aşırı derecede önemli bir maçsa rakip özel antrenman yapar. Ya da şöyle bir şey yapabilirsin rakibin hangi taktikle çıkıyorsa sende çık @mikoreyiz kral sen 4-3-3 b ile çık kadron kalitenli ise böyle oyna rakibe baskı 100 yap
-
3 3 2 2 taktiğini daha önce başarılı kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı ? Taktikleri nasıl olmalı sizce ?
-
çok gol attıran +3 gol attıran taktik istiyorum biliyorsanız yazabilirmisiniz
-
@Taha44_66 4-3-3 B kanatları kullan, 70-70-70
-
Merhaba arkadaşlar yeniyim 4 saate maçım var yardım ederseniz sevinirim.Rakibim çok ters herkese puan kaybettiren bi takım kadro değerim bi tık güçlü.541 b kgv çıkıcak maçıma.433 b kanat 74-68-58 oynuyorum ben taktiğimi değiştirmeli miyim ?@Sanstrtom
-
@EfeSeneeer said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaşlar yeniyim 4 saate maçım var yardım ederseniz sevinirim.Rakibim çok ters herkese puan kaybettiren bi takım kadro değerim bi tık güçlü.541 b kgv çıkıcak maçıma.433 b kanat 74-68-58 oynuyorum ben taktiğimi değiştirmeli miyim ?@Sanstrtom
Arkadaşlar benimde rakibimin kadro değeri benden 150 200m aşşagıda fakat ondan 300m fazla değeri olan arkadaşımla berabere kaldı 4 3 3 a paslı oyun oynuyor 4 4 2 b paslı oyun çıkarsam yenebilir miyim?
-
4-3-3 pasa karşı aynı dizilişte kanatları kullanman efektif olabilir.