OSM Taktikleri
-
@Sersayar tamamdır, teşekkür ederim
-
Rakibim 433B - Normal - Paslı Oyun oynuyor kadro değeri 459M
Benim kadro değerim 479M sizce nasıl bir kadro dizmeliyim?
Liderlik maçı. -
BANA GÜZEL BİR TAKTİK VEREBİLİRMİSİNİZ BİLDİĞİM TAKTİK KÖTÜ EĞİTİM ALMADIM YANLIŞ TAKTİK İZLEMEK İSTİYORSANIZ YOUTUBE OSM TAKTİĞİ
-
O TAKTİĞİ RİCA EDSEM BANADA VEREBİLİRMİSİN
-
Merhaba, güçlü bir takımım var botlara karşı kullanmalık bol bol gol atabileceğim taktik arıyorum tavsiyesi olan var mı?
-
@Teslaizm_0 4 3 3 A 100 79 59 a.markaji o.yok çizgi fervet bır geri dene faydasını görürsün.
-
@srnyrk Deneyeceğim teşekkürler.
-
451 kontra ya karşı taktiği olan var mı
-
Ac milanım rakibim juve aramızda 50 m 75 m gibi bi fark var 4 3 3 b kullanıyor ne yapmam gerek kendi evimde
-
@Gökaymx 451 kgv forvet sadece hucüm, orta saha yerinde kal(denk iseniz) orta saha defansa yardım et (zayıfsan) orta saha forveti destekle (güçlüysen), defans geride kal. Baskı 65-70, stil 55-60, tempo 70-75. kontra varsa ofsayt tuzağını aç, orta sahanı defansa çekeceksen de adam markajını düşün derim.
-
This post is deleted!
-
Hollandayim rakip fransa aramizda 50m fark var genel olarak ustun 433A oyniyor kgv-ofsayt yok -alan markaji yapiyor iyi bir dizilis oneriniz var mi?
-
Rakibim 4 2 3 1 / Agresif / Paslı Oyun / 473M değerinde
benim değerim 554MKazanırsam lider olacağım nasıl bir taktik uygulamalıyım?
-
@Cagatay19o7 güçlüysen ,ve rakiplerinden çok güçlüysen korkak oynama 4-3-3 a oyna
kanatları kullan ve 79-79-79 iş görür ama derbi maçlarında bu taktik işe yaramıyor bende güçlü rakiplere karşı taktik arayışındayım. şimdi 433 taktitiği 442 taktiklerini dövüyor,451 taktiği ise 433 taktiğini dövüyor ,benim tecrübem bu -
Arkadaşlar bugün saat 17de ligin son maçı var. Rakibimle aramda 3 gol + avantajım var. Son maçta sarı hakem ile oynuyorum. Son maç olduğu için çok agresif mı basmalıyım. Teşekkürler.
-
Beyler Alexander Arnold normalde sağ bek diye biliyorum oyunda bekler ileri çıkan olarak sınıflanıyor. Arnold iki yönlü olarak belirtilmiş. Arnoldu sağ bek mi oynatmak daha mantıklı yoksa normal defans mı?
-
@akyolgf said in OSM Taktikleri:
Beyler Alexander Arnold normalde sağ bek diye biliyorum oyunda bekler ileri çıkan olarak sınıflanıyor. Arnold iki yönlü olarak belirtilmiş. Arnoldu sağ bek mi oynatmak daha mantıklı yoksa normal defans mı?
Bu başlığı kullanmalısınız.
-
Beyler takımım başakşehir kadro değerim 703k. Kupa finalinde fener ile oynucam ve onun da kadro değeri 750 k. 4-4-2b oynuyor ve salah ile sterling forvetleri. Coin kastığı için bütün oyuncularını geliştirdi. 14-15 tane 100 üzeri oyuncusu var. Ona karşı nasıl bir taktik uygulamalıyım. Ligde 3. cüyüm ve liderlik şansım kalmadı gibi bişey. Kupayı kesin almam lazım. Taktik önerilerinizi bekliyorum.