OSM Taktikleri
-
@ridvanturann55 maçı kim aldı
-
@Kerem-Moises 4-5-1 kontra atağa senin dediğin gibi 4-4-2 b kanatları kullan çıkıyorum inşallah kazanırım
-
@jfgjdf said in OSM Taktikleri:
@Kerem-Moises 4-5-1 kontra atağa senin dediğin gibi 4-4-2 b kanatları kullan çıkıyorum inşallah kazanırım
Kerem-Moises oyunu bırakalı 3 yıl oldu belki o 3 yıl içinde taktikler farklılık göstermiş olabilir.
-
@Ejdaha313 said in OSM Taktikleri:
Selam ben Şimdi ben kardeşimle aynı ligde oynuorum onunkadrosu 600 mln benimki 549 gibi felan napiyim abiler
Selamünaleyküm Azerbaycanlısın sanırım Azerbaycana selam olsun yanınızdayız kendi kadronun fotoğrafını atarmısın
-
4 3 3 karşı 6 3 1 etkili olur mu?
-
@M-4-H-1-R said in OSM Taktikleri:
4 3 3 karşı 6 3 1 etkili olur mu?
Kendi kadronun ve rakip kadronun fotoğrafını atarmısın
-
@Serukluyuz Ortalama takım gücü 87, benimkisi ise 88
Şimdi resim atamayacağım 3 dk kaldı maça. -
@M-4-H-1-R said in OSM Taktikleri:
@Serukluyuz Ortalama takım gücü 87, benimkisi ise 88
Şimdi resim atamayacağım 3 dk kaldı maça.Geç kaldığım için özür dilerim oyuna yeni girdim görmemişim ama ben sana yinede özelden atıyım deplasmanı filan vardır belki kadrondaki defans ve forvet filan karşılaştırıp atıcaktım
-
benim bugün bi tık daha güçlü(benim kadro değeri 1.060m onun;1.150m) ve lider rakibimle maçım var şampiyonluk maçı adam 451 kgv ya da 433A oynuyor özellikle 451e karşı ne yapabilirim?
-
@abdullah-avci9
4-5-1 e karşı pek fazla yapılabilecek şey yok sadece iki durum aklıma geliyor:—-—1——-
4-2-4 uzun top yapıp orta saha hakimiyetini rakibe verip (orta saha defansa yardım edecek)
doldur boşalt yapabilirsin 523 de oynanabilir bu durumda ama rakibinden güçsüz olmadığın için önermem.
——-2——-
Sen de 4-5-1 çıkacaksın baskı stil tempo uzmanlar ve şans sonucu belirleyecek. -
Rakibim ispanya 3-4-3B pas oyunu oynuyor
Ben ise Türkiye yim
Daha önce 3-4-3B nin 4-4-2B ile geçildiğini gördüm fakat ben turu riske atmak istemiyorum.
5-4-1 kontratak oynamak niyetindeyim.
Bazıları 3-4-3 e karşılık 4-3-3 öneriyor ama dediğim gibi pek riske atmak istemiyorum.
Sizce 5-4-1 uygun mudur değilse önerileriniz neler ?
(Maç 7 saat içinde başlıyor) -
@Serukluyuz Sorun değil, dediğin taktikleri yaptım. Kazandım. Sağol.
-
@Aykut-Kokoman said in OSM Taktikleri:
Rakibim ispanya 3-4-3B pas oyunu oynuyor
Ben ise Türkiye yim
Daha önce 3-4-3B nin 4-4-2B ile geçildiğini gördüm fakat ben turu riske atmak istemiyorum.
5-4-1 kontratak oynamak niyetindeyim.
Bazıları 3-4-3 e karşılık 4-3-3 öneriyor ama dediğim gibi pek riske atmak istemiyorum.
Sizce 5-4-1 uygun mudur değilse önerileriniz neler ?
(Maç 7 saat içinde başlıyor)kadron daha iyiyse 433 işe yarar daha kötüyse ben karışmayacağım iyiyse yaz taktik tavsiyesi veririm sana yeni gördüm bide kadronun atarsan daha iyi olur
-
This post is deleted!
-
Arkadaşlar acil bakabilir misiniz? 3 saat sonra şampiyonlar ligi maçım var.
Rakibim Manu, Ben Trabzonsporum. Onun genel gücü 112 benim gücüm 115 ben bir tık daha güçlüyüm. Maç benim evimde stadyum seviyem 2.
Rakibim 4-3-3B, Konra atak, Alan markajı ve no ofsayt oynuyor.
Sizce nasıl bir kadro ile karşısına çıkayım? -
@deneje61 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar acil bakabilir misiniz? 3 saat sonra şampiyonlar ligi maçım var.
Rakibim Manu, Ben Trabzonsporum. Onun genel gücü 112 benim gücüm 115 ben bir tık daha güçlüyüm. Maç benim evimde stadyum seviyem 2.
Rakibim 4-3-3B, Konra atak, Alan markajı ve no ofsayt oynuyor.
Sizce nasıl bir kadro ile karşısına çıkayım?Kendi kadronu atabilirmisin
-
-
@deneje61 ben sana özelden Bi taktik atacağım 1 veya 2 dostluk maçı oynuyarak taktiği denersin ama kesinlikle dene
-
arkadaşlar kadro değerim 1 milyar rakibimin 930 milyon , 442B kanatları kullan dikkatli oynuyor ne çıkarsam yenerim deplasmandayım. gücüm 109 onun 106