OSM Taktikleri
-
@Kerem-Moises 4-5-1 kontra atağa senin dediğin gibi 4-4-2 b kanatları kullan çıkıyorum inşallah kazanırım
-
@jfgjdf said in OSM Taktikleri:
@Kerem-Moises 4-5-1 kontra atağa senin dediğin gibi 4-4-2 b kanatları kullan çıkıyorum inşallah kazanırım
Kerem-Moises oyunu bırakalı 3 yıl oldu belki o 3 yıl içinde taktikler farklılık göstermiş olabilir.
-
@Ejdaha313 said in OSM Taktikleri:
Selam ben Şimdi ben kardeşimle aynı ligde oynuorum onunkadrosu 600 mln benimki 549 gibi felan napiyim abiler
Selamünaleyküm Azerbaycanlısın sanırım Azerbaycana selam olsun yanınızdayız kendi kadronun fotoğrafını atarmısın
-
4 3 3 karşı 6 3 1 etkili olur mu?
-
@M-4-H-1-R said in OSM Taktikleri:
4 3 3 karşı 6 3 1 etkili olur mu?
Kendi kadronun ve rakip kadronun fotoğrafını atarmısın
-
@Serukluyuz Ortalama takım gücü 87, benimkisi ise 88
Şimdi resim atamayacağım 3 dk kaldı maça. -
@M-4-H-1-R said in OSM Taktikleri:
@Serukluyuz Ortalama takım gücü 87, benimkisi ise 88
Şimdi resim atamayacağım 3 dk kaldı maça.Geç kaldığım için özür dilerim oyuna yeni girdim görmemişim ama ben sana yinede özelden atıyım deplasmanı filan vardır belki kadrondaki defans ve forvet filan karşılaştırıp atıcaktım
-
benim bugün bi tık daha güçlü(benim kadro değeri 1.060m onun;1.150m) ve lider rakibimle maçım var şampiyonluk maçı adam 451 kgv ya da 433A oynuyor özellikle 451e karşı ne yapabilirim?
-
@abdullah-avci9
4-5-1 e karşı pek fazla yapılabilecek şey yok sadece iki durum aklıma geliyor:—-—1——-
4-2-4 uzun top yapıp orta saha hakimiyetini rakibe verip (orta saha defansa yardım edecek)
doldur boşalt yapabilirsin 523 de oynanabilir bu durumda ama rakibinden güçsüz olmadığın için önermem.
——-2——-
Sen de 4-5-1 çıkacaksın baskı stil tempo uzmanlar ve şans sonucu belirleyecek. -
Rakibim ispanya 3-4-3B pas oyunu oynuyor
Ben ise Türkiye yim
Daha önce 3-4-3B nin 4-4-2B ile geçildiğini gördüm fakat ben turu riske atmak istemiyorum.
5-4-1 kontratak oynamak niyetindeyim.
Bazıları 3-4-3 e karşılık 4-3-3 öneriyor ama dediğim gibi pek riske atmak istemiyorum.
Sizce 5-4-1 uygun mudur değilse önerileriniz neler ?
(Maç 7 saat içinde başlıyor) -
@Serukluyuz Sorun değil, dediğin taktikleri yaptım. Kazandım. Sağol.
-
@Aykut-Kokoman said in OSM Taktikleri:
Rakibim ispanya 3-4-3B pas oyunu oynuyor
Ben ise Türkiye yim
Daha önce 3-4-3B nin 4-4-2B ile geçildiğini gördüm fakat ben turu riske atmak istemiyorum.
5-4-1 kontratak oynamak niyetindeyim.
Bazıları 3-4-3 e karşılık 4-3-3 öneriyor ama dediğim gibi pek riske atmak istemiyorum.
Sizce 5-4-1 uygun mudur değilse önerileriniz neler ?
(Maç 7 saat içinde başlıyor)kadron daha iyiyse 433 işe yarar daha kötüyse ben karışmayacağım iyiyse yaz taktik tavsiyesi veririm sana yeni gördüm bide kadronun atarsan daha iyi olur
-
This post is deleted!
-
Arkadaşlar acil bakabilir misiniz? 3 saat sonra şampiyonlar ligi maçım var.
Rakibim Manu, Ben Trabzonsporum. Onun genel gücü 112 benim gücüm 115 ben bir tık daha güçlüyüm. Maç benim evimde stadyum seviyem 2.
Rakibim 4-3-3B, Konra atak, Alan markajı ve no ofsayt oynuyor.
Sizce nasıl bir kadro ile karşısına çıkayım? -
@deneje61 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar acil bakabilir misiniz? 3 saat sonra şampiyonlar ligi maçım var.
Rakibim Manu, Ben Trabzonsporum. Onun genel gücü 112 benim gücüm 115 ben bir tık daha güçlüyüm. Maç benim evimde stadyum seviyem 2.
Rakibim 4-3-3B, Konra atak, Alan markajı ve no ofsayt oynuyor.
Sizce nasıl bir kadro ile karşısına çıkayım?Kendi kadronu atabilirmisin
-
-
@deneje61 ben sana özelden Bi taktik atacağım 1 veya 2 dostluk maçı oynuyarak taktiği denersin ama kesinlikle dene
-
arkadaşlar kadro değerim 1 milyar rakibimin 930 milyon , 442B kanatları kullan dikkatli oynuyor ne çıkarsam yenerim deplasmandayım. gücüm 109 onun 106
-
Arkadaşlar merhaba. Yeni kurulacak lig icin fark atma şarti getirilmis. Yarin bilgisayarla macim var. Benim takim 750 milyon, rakip sonuncu ve 70 milyon euro. Fark atabilecegim tahmini bir taktik var mi?