OSM Taktikleri
-
4-4-2B Paslı Oyun
Baskı 65 – Defansif 60 –Tempo 65 –Alan Markaj –Ofsayt taktiği var–Mücadele Normal
Forvetler orta sahayı destekle – Orta saha forveti destekle– Defans bekler ileri
Takım Kaptanı takımın en yaşlı ve en iyi oyuncusu (forvet)
Lig Maçı - Saha avantajı %0
(Kadro Kalitesi 70) Fatih Karagümrük 0 – 3 Ankaragücü (Kadro Kalitesi 92)
Fatih Karagümrük Bilgi Analisti(casus) sonuçları
(4-2-3-1) (Paslı Oyun)(Alan Markajı)(Ofsayt Taktiği var)(Mücadele Agresif)
Oyun Yorumu: Taktiğe bayıldım yorumu yaptı.4-4-2B Kanatları Kullan
Baskı 65 – Defansif 60 –Tempo 65 –Alan Markaj –Ofsayt taktiği yok–Mücadele Normal
Forvetler orta sahayı destekle – Orta saha forveti destekle– Defans bekler ileri
Dostluk Maçı - Saha avantajı %6
(Kadro Kalitesi 91) Ankaragücü 2 – 0 Konyaspor (Kadro Kalitesi 86)
Konyaspor Bilgi Analisti(casus) Sonuçları
(4-4-2B)(Kanatları Kullan)(Alan Markajı)(Ofsayt Taktiği yok)(Mücadele Normal)
Yazar Yorumu: Kadronuz daha iyiyse ev sahibiyseniz genelde bir taktiğe kafa kafaya girebilirsiniz.3-5-2 Paslı Oyun
Baskı 65 – Ofansif 60 – Tempo 65 – Alan Markaj – Ofsayt taktiği yok–Mücadele Agresif
Forvetler orta sahayı destekle – Orta saha forveti destekle – Defans geride kal
Dostluk Maçı - Saha avantajı %0
(Kadro Kalitesi 84) Galatasaray 2 – 4 Ankaragücü (Kadro Kalitesi 93)
Galatasaray Bilgi Analisti(casus) Sonuçları
(4-3-3A)(Paslı Oyun)(Alan Markajı)(Ofsayt Taktiği yok)(Mücadele Normal)3-5-2 Paslı Oyun
Baskı 47 – Ofansif 47 – Tempo 55 – Alan Markaj – Ofsayt taktiği var–Mücadele Normal
Forvetler orta sahayı destekle – Orta saha pozisyon koru – Defans geride kal
Takım Kaptanı takımın en yaşlı (defans)
Dostluk Maçı - Saha avantajı %2
(Kadro Kalitesi 80) Hatayspor 2 – 1 Galatasaray (Kadro Kalitesi 84)
Galatasaray Bilgi Analisti(casus) Sonuçları
(4-3-3A)(Paslı Oyun)(Alan Markajı)(Ofsayt Taktiği yok)(Mücadele Normal)4-5-1 Kaleyi Görünce Vur
Baskı 47 – Defansif 47 –Tempo 55 –Alan Markaj –Ofsayt taktiği yok–Mücadele Normal
Forvetler orta sahayı destekle – Orta saha pozisyon koru – Defans geride kal
Takım Kaptanı takımın en yaşlısı (defans)
Dostluk Maçı - Saha avantajı %2
(Kadro Kalitesi 80) Hatayspor 1 – 0 Konyaspor (Kadro Kalitesi 86)
Konyaspor Bilgi Analisti(casus) Sonuçları
(4-4-2B)(Kanatları Kullan)(Alan Markajı)(Ofsayt Taktiği yok)(Mücadele Normal)
Yazar Yorumu: 4-5-1 KGV > 4-4-2B net bilgi arkadaşlar. -
@ersun-yanal-fedaisi bu ekran açıkken F3 tuşuna basıp sayfada aratabilirsin taktikleri. Biraz aşağılara gidersen 4-4-2B kanatları kullan baya iyi bir taktik 3-5-2'ye karşı tabi oynayış stili de önemli rakibin ama paslı ise dediğimi deneyebilirsin. Yarın sonucu bizlerle paylaşabilirsin ^^
-
This post is deleted!
-
Beyler selam, benim takım lig yeni başlamasına rağmen 96 ortalamada ancak 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik aldım takımımı da paylaşıyorum lütfen güzel bir taktik verin. Kadro değerinde de 1. yim ancak taktiğimde sıkıntı var sanırım.
-
@şampuan8e said in OSM Taktikleri:
Beyler selam, benim takım lig yeni başlamasına rağmen 96 ortalamada ancak 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik aldım takımımı da paylaşıyorum lütfen güzel bir taktik verin. Kadro değerinde de 1. yim ancak taktiğimde sıkıntı var sanırım.
Sonraki maçı deplasmanda Manchester City'e karşı oynayacağım kadro kalitesi 88, benim 96. Rakibin taktikleri
Kaleyi görünce vur
Alan Savunması
Ofsayt tuzağı Hayır
Diziliş 4-3-3 A
Kadrosunuda aşağı bırakıyorum
-
@şampuan8e kadroyu 433 için kurmuşsun o kadro ile başka birşey oynanmaz. 433a en ideali yada 433b oynarsın. orta sahaya takviye yapana kadar analist göndemene gerek yok başka birşey oynayamazsın çünkü
-
@darkmohikan 4-3-3 A mı 4-3-3 B mi sence? Bir de paslaşarak mı kanatları kullanarak mı oynayayım taktik verirsen sevinirim veya bir başkası.
-
Bu arada Di maria yerine Felix, Neymar yerine Lewandowski'yi aldım. Bu slotta Di Maria ve Neymar çöp çıktı maalesef Lewandowski 96 Felix 85 gücünde. De Vrij yerine 93 gücünde De Ligt aldım.
-
@şampuan8e Futbolcular ve buna dair detaylar için bu başlığı kullanmalısınız.
-
@şampuan8e 433a paslı oyun için daha iyi kadron var. çizgi taktiklerini de maça göre seçersin
-
@junqueria dediğin gibi çıkmıştım yazmayı unuttum berabere kaldık.
-
This post is deleted!
-
Beyler selam taktiği oturttum yeni transferlerle takımı güçlendirdim ancak yarın Tottenham'la maçım var yani arkadaşımla deplasmanda oynuyorum onun takım gücü 95 benimki 98 takımı ekte bırakacağım. Sizce maça nasıl çıkayım? Bu maçı kazanmam lazım kaybedersem 2 yıl dalga geçer çünkü
Arthur maça yetişiyor. 4-3-3 B paslaşarak oynuyorum.
Onun takımı ve taktiği ise aşağıda
Dizilişi ise 4-3-3 A. Sizce hangi taktikle çıkayım? Lütfen yardımcı olun... -
@şampuan8e sen mecbur 433 oynican. 451 oyna derdimde 96 lık forvet çıkarıp 71 lık orta saha koyman lazım o zaman. buda aşırı saçma. 433 oynarsın. yenilme ihtimalin biraz daha yüksek ama yenebilirsin de. ikinci tercih 5311 kontra oynayabilirsin. başka bişey oynayacak kadron yok . 433 oyna biraz defansif yada dengeli oyna gerisi şansa kaldı.
-
@darkmohikan 4-3-3 B oynayayım diyorum. Bu taktiği daha uygun buldum. Kanatları kullan oynuyor en iyi oyuncuları kanata koyup atak yollarını keseceğim. Öyle oynarsam alırım bence. Niguez yerine 96 lık Kevin De Bruyne aldım bu arada.
-
@şampuan8e 433b paslı oynardım. en ideal o şuanda kadrona göre.
-
@darkmohikan Çok teşekkür ederim
-
Beyler Selam, Takım 100 gücünde ve bugün 98 gücünde bir takımla kendi sahamda oynuyorum. Rakibim:
4-3-3 A
Paslaşarak
Ofsaty tuzağı: Evet
Alan Markajı
Şeklinde oynuyor sizce ben nasıl oynayayım?
Lütfen Tempoyu ve Oyun tarzını falan da söylerseniz sevinirim , ölüm kalım maçı çünkü
Ben şöyle düşündüm
4-3-3 B
Paslaşarak
Alan Markajı
Ofsayt tuzağı evet
Baskı 68
Oyun Stili Atak 65
Tempo 60
Defans geride kal
Orta saha pozisyonu koru
Forvet Orta sahaya yardım
Şeklinde bir taktik oluşturdum sizce olur mu?
Takımım 4-3-3 A da oynayabilir sizce hangisini tercih edeyim?
Benim defansta Bir adam 97 onun dışında herkes 99
Onunda forvetleri çok güçlü 102,105,96 şeklinde...
Yardım ederseniz çok mutlu olurum -
@şampuan8e o taktiği de kullanabilirsin. ben 442a oynardım hakem belirtmemişsin baskıyı ona göre yaparım. stil ve tempo 59 yapardım.
-
@darkmohikan said in OSM Taktikleri:
@şampuan8e o taktiği de kullanabilirsin. ben 442a oynardım hakem belirtmemişsin baskıyı ona göre yaparım. stil ve tempo 59 yapardım.
Hakem çok kızgın, Takım 4-4-2 A ya uygun mu emin değilim çünkü 96 lık Ronaldo Çıkıp yerine 84 lük Mount u almak zorunda kalırm.